Jak płacicie za gry?
- mensajero
Jak płacicie za gry?
Jezeli szybko zalezy mi na danej grze i nie wazy ona zbyt duzo, kupuje klucz na allegro i place przez PayU (tak mialem np. z Warcraftem III). Jezeli mi sie nie spieszy, wole pojechac do sklepu i kupic wersje pudelkowa za gotowke. Nawet jezeli przestane grac, zawsze jest to jakas ozdoba na polce.
- hopmodna
Jak płacicie za gry?
No to jest prawda, zawsze dobrze mieć coś swojego,ale po co kupować kiedy jest tyle możliwości w Internecie.Gier bez liku do wyboru do koloru i dla każdego,a jeśli mimo wszystko trzeba za jakąś np zapłacić parę groszy, bo na dalsze poziomy inaczej nie przejdziemy, to nic prostszego jak wyciągnąć swoją paysafecard i zapłacić, nie uważasz?. Taka psc każdemu się przydaje i można ją kupić i doładować praktycznie wszędzie,(sklepy żabka,stacje benzynowe,kąciki prasowe w dużych supermarketach,kioski ruchu) dane osobowe zachowujesz dla siebie,nie podajesz do publicznej wiadomości. Ja posiadam swoją paysafecard i w razie potrzeby używam jej, płacąc też i za gry. Pozdrawiam. 

- mariner01
Jak płacicie za gry?
Rzadko korzystam, ale jeżeli już, to Allegro i PayU.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Jak płacicie za gry?
Ostatnio się naciąłem i trochę problemów było. Bodajże w PAYU przelana kasa zniknęła po wpłacie z mojego banku, karta w systemie się odświeżyła i zobaczyłem tylko napis, że sesja minęła. Bilety nieopłacone, kasy nie było, PAYU nic nie wiedziało twierdząc że klient ma już kasę. Na szczęście pieniądze same wróciły po tygodniu.
- hopmodna
Jak płacicie za gry?
Czyli jednak wyszło na moje, bo mój sposób płacenia za gry jest mimo wszystko pewniejszy.Nic mi jeszcze nie zginęło,ani tym bardziej nie zniknęło. Ale ostatnio grywam sobie w gry darmowe na fejsie,są tam bardzo fajne i też potrafią być stresujące.Czasami nie mogę niektórych poziomów tak łatwo przejść. Polecam tam zerknąć. 

-
Jak płacicie za gry?
Ja to wszystko zawsze kupuje na allegro - nawet bielizne...
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Jak płacicie za gry?
No oki, ale kupowanie na allegro to nie płatność, tam są opcje płatności i to o nich ten temat.
- hopmodna
Jak płacicie za gry?
Jeśli chodzi o Allegro, też czasami daję się czymś skusić, ale jeśli chodzi o płatności w grach,korzystam tylko i wyłącznie z mojej PaySafeCard, wygodnie, niewiele tracę,a każda gra daje mi chociaż ciut rozrywki. Szybciej zapomina się o życiowych niepowdzeniach.Zresztą w dalszym ciągu uważam, że płacąc psc źle się na tym nie wychodzi, czasami nawet z domu nie muszę.
Tyle tylko aby doładować kartę.
-- 02 wrz 2013, 14:58 --
Jeśli chodzi o Allegro, też czasami daję się czymś skusić, ale jeśli chodzi o płatności w grach,korzystam tylko i wyłącznie z mojej PaySafeCard, wygodnie, niewiele tracę,a każda gra daje mi chociaż ciut rozrywki. Szybciej zapomina się o życiowych niepowdzeniach.Zresztą w dalszym ciągu uważam, że płacąc psc źle się na tym nie wychodzi, czasami nawet z domu nie muszę.
Tyle tylko co do doładowania.

-- 02 wrz 2013, 14:58 --

-
Jak płacicie za gry?
ale na allegro to chyba tylko platnosci ala paypal sa akceptowane nie? szkoda mogliby tam coś podobnego wprowadzić
-
Jak płacicie za gry?
PayPal to bezpieczny i bardzo szybki system płatności jeżeli kupujemy grę przez allegro lub sam klucz Steam,dzięki temu bedziemy mieć go zdecydowanie najszybciej,wiec moim zdaniem warto. Inna sprawa że należy wybrać dobrego i godnego zaufania sprzedawcę.
-
- Kontaktowanie:
Jak płacicie za gry?
Ja najczęściej korzystam z PayPal, może dlatego, że przyjmuję również płatności w tej formie
-
Jak płacicie za gry?
wszystko swoje dobre i zle strony ale ja mimo wszystko wolę unikać podowanie w sieci jakichkolwiek danych na swoj temat..może przesadzam ale ostrożności nigdy za dużp:)
-
Jak płacicie za gry?
Gry kupuje na Steamie za pomocą PaySafeCard lub karty kredytowej
Często są promocje , nie trzeba się bawić w żadne latanie po sklepach. Ściągam kiedy chce 

- hopmodna
Jak płacicie za gry?
Machomen - racja,ostrożności nigdy za dużo, z jednym wyjątkiem przy zakupie PaySafeCard nie podaje się żadnych danych,jest się całkowicie anonimowym i dlatego uważam, że płatności dokonywane poprzez PaySafeCard są absolutnie bezpieczne,a przede wszystkim bardzo wygodne.Pozdrawiam.
-
Jak płacicie za gry?
no tak, w sumie cieszałbym sie gdyby wiecej sklepów w sieci oferowalo taki sposób placenie, ale na to chyba jeszcze trzeba poczekac
-
- Reklama