Jak płacicie za gry?
- hopmodna
Jak płacicie za gry?
Hey - Witam serdecznie. Mam pytanko,powiedzcie proszę, jeżeli decydujecie się na gry płatne, to jaką metodę płatności najchętniej wybieracie, bo jest troche wyboru: czy paysafecard czy paypal czy po prostu przekaz? A może nie gracie wcale w płatne gry, czego sobie w sumie nie mogę wyobrazić, bo w dzisiejszych czasach trudno znalezć czysto darmową grę,chyba się ze mną zgodzicie? ... Serdecznie pozdrawiam!i do usłyszenia 

- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Jak płacicie za gry?
heh, nie płacę bo nie gram
:D:D
Ale jak płacę za programy to przez przelew bankowy.

Ale jak płacę za programy to przez przelew bankowy.
- seba86mu
Jak płacicie za gry?
Jeżeli kupuję klucze do gier na Allegro, to wybieram opcję płatności poprzez "PayU".
Klucz po kilku minutach od dokonania wpłaty jest już na mailu.
Klucz po kilku minutach od dokonania wpłaty jest już na mailu.
- hopmodna
Jak płacicie za gry?
Sorki,ale co to jest to PayU i tak wogóle, to gdzie sie podziali wszyscy gracze? Przecież nie powiecie, że nikt z Was nie gra w gry komputerowe? A może wybieracie zawsze te niby darmowe? Pozdrowionka i do usłyszenia.
-
Jak płacicie za gry?
Normalnie przez jakiś bank można dać. Przykład mbank. Ja tak skołowałem sobie bf3 klucz. A co drugiego pytania to jest inaczej. Teraz jak ludzie się wezmą za jakiś tytuł to prawie zawsze koncentracja idzie w stronę sieciowych gier tzw mmo. Jest wiele rodzajów od mmofps po mmorpg. Tych drugich jest najwięcej.
- Lena
Jak płacicie za gry?
Do Google Play kupiłam paysafecard w BZWBK, wpłacam na kartę z konta środki a potem nimi dysponuję.
Raz mi podwójnie naliczono należność blokując środki, obyło się bez wydzwaniania do banku, środki wróciły po 2-3 dniach.
Raz mi podwójnie naliczono należność blokując środki, obyło się bez wydzwaniania do banku, środki wróciły po 2-3 dniach.
- stukot
Jak płacicie za gry?
hopmodna pisze: bo w dzisiejszych czasach trudno znalezć czysto darmową grę,chyba się ze mną zgodzicie? ...
Hopmodna, nie zgadzam się z Tobą. Darmowe gry, to nie przeżytek. Np. często gram w grywalną Highway Pursuit, która dostarcza sporo pozytywnych wrażeń.
Hopmodna, za gry płacę gotówką. Niektóre z nich były dodane do gazetek komputerowych, inne kupiłam w hipermarkecie jak zostały przecenione.
Inną formą płatności jest wysłanie płatnego SMS-a, w ten sposób ostatnio kupiłam jedną grę w promocyjnej cenie.
Pozdrawiam, Joanna
Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.
Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.
-
Jak płacicie za gry?
Ja to najczęściej zamawiam klucze albo z allegro, zapłata przez PayU, albo kupuję w sklepach 

-
Jak płacicie za gry?
zależy skąd ściągam,staram się pobierać coś płacąc sms-em,albo przez paypal,szybko i wygodnie.
- hopmodna
Jak płacicie za gry?
stukot - przeżytek nie przeżytek, problem w tym, że ja rzadko kiedy znajdę fajną grę darmową. Zazwyczaj trzeba sobie już na początku założyć konto premium, żeby w ogóle zacząć grać, albo w czasie gry trzeba sobie wykupić jakieć przedmioty, żeby dalej przejść, jak np. w grach facebookowych. Tej gry Highway Pursuit niestety nie znam, o co w niej chodzi? Jeśli możesz?
Pozdrawiam i do usłyszenia.

- seba86mu
Jak płacicie za gry?
hopmodna pisze:Tej gry Highway Pursuit niestety nie znam, o co w niej chodzi? Jeśli możesz?
=> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- hopmodna
Jak płacicie za gry?
No tak, widzę, że bywają różne metody płatności. A ja ostatnio płacę paysafecard, bo zawsze ktoś ze znajomków mi ją doładuje,tak ,że problem mam z głowy. Seba - A Tobie dziękuję za linka na temat tej gry, a w dodatku można sobie jeszcze podszlifować angielski.
Dzięki. Chociaż przyznam się, że wolę gry w naszym ojczystym języku. 

-
Jak płacicie za gry?
Z tych opcji co podałeś to też wybrałbym paysafecard, generalnie zawsze wybieram karte prepaidowe, nawet do płacenia w realu bo są najbezpieczniejsze
- hopmodna
Jak płacicie za gry?
A odkąd w realu można płacić paysafecard? Pierwsze słyszę . Ale widzę, że jednak większość najczęściej korzysta z PayU, w takim razie, gdzie znajdę informacje na ten temat? Dzięki za informacje.Pozdrawiam.
-
Jak płacicie za gry?
ja zawsze paypal, nie miałem jak dotąd żadnych problemów
-
- Reklama