MAFIA 1, pierwsze misje
-
MAFIA 1, pierwsze misje
cytat z poradnika: "dojechalismy na miejsce" - tak, tylko jakie to miejsce? Nie jest to opisane
- DwD99
MAFIA 1, pierwsze misje
chaqal
Tutaj jest jakieś spolszczenie: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Może będzie działać. Tam trzeba pokombinować ja sam ledwie przeszedłem tę misję.
Wiem że gdzieś z boku jest wejście do domu. Z lewej strony jak wejdziesz przez brame.
Tutaj jest jakieś spolszczenie: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Może będzie działać. Tam trzeba pokombinować ja sam ledwie przeszedłem tę misję.
Wiem że gdzieś z boku jest wejście do domu. Z lewej strony jak wejdziesz przez brame.
- Maverick
MAFIA 1, pierwsze misje
chaqal pisze:cytat z poradnika: "dojechalismy na miejsce" - tak, tylko jakie to miejsce? Nie jest to opisane
Sprawdzałeś mapę? Tam musi być wszystko zaznaczone. Pewnie przycisk M albo F, spróbuj.
Jeżeli to ta misja którą wczesniej podałem to speca od zamków zabierasz chyba z HOBOKEN, Villa jest OAK HILL.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
MAFIA 1, pierwsze misje
jestem, wszedlem
do domu i co teraz? ktory pokoj i co trzeba zrobic. oblazlem caly dom z niemalym problemem, bo wokol faceci z shotgunami chodza. Afryka!

-
- Reklama