MAFIA 1, pierwsze misje
-
MAFIA 1, pierwsze misje
hEJ, MAM PROBLEM Z GRA MAFIA 1. otoz w jednej z pierwszych misji (gdzie trzeba potracic jakiegos czleka i rozwalic 3 samochody), koncowka jest dla mnie niezrozumiala i nie wiem jak skonczyc ta misje. Wyswietla sie 'RETURN TO SAILERS'; jade samochodem z drugim ziomkiem do ogrodka Sailersow i nic sie nie dzieje. Probowalem parkowac chyba na wszystkie mozliwe sposoby i dalej nic. Trabilem, wysiadalem z auta cuda na kiju. nic to nie dalo. pomocy!
- DwD99
MAFIA 1, pierwsze misje
Wracasz do auta i jedziesz do baru :p
-
MAFIA 1, pierwsze misje
parkowalem kolo baru i dalej nic. 

- DwD99
MAFIA 1, pierwsze misje
Masz jechać do garażu postawić auto i wejść w drzwi tak było w początkowych misjach.
-
MAFIA 1, pierwsze misje
probowalem wejsc we wszystkie drzwi jakie sa. dalej nic
- DwD99
MAFIA 1, pierwsze misje
A mógłbyś dać screena po tym jak trzeba gdzieś pojechać?
Może sobie przypomnę wtedy.
Może sobie przypomnę wtedy.
-
MAFIA 1, pierwsze misje
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
prosze bardzo
prosze bardzo
- DwD99
MAFIA 1, pierwsze misje
Źle zrobiłeś misje :/
Tam trzeba wjechać z boku i wejść od tyłu zabić tych dwóch i rozwalić auta potem wrócić do Baru.
Może masz coś z grą ? Jak bym miał Mafie na kompie to bym ci przeszedł
Tam trzeba wjechać z boku i wejść od tyłu zabić tych dwóch i rozwalić auta potem wrócić do Baru.
Może masz coś z grą ? Jak bym miał Mafie na kompie to bym ci przeszedł

-
MAFIA 1, pierwsze misje
juz przeszedlem to(wystarczylo kliknac prawym przyciskiem myszy na drzwiach od baru). Nastepny slepy zaulek w misji nastepnej.
Screen:
Jest koles naprawiajacy auto, pogadalem z nim, pokazal jak otworzyc nastepny z kolei samochod.
Jest napisane "Go and see Vincenzo to get a weapon", oblazlem juz wszystko co sie dalo, nie ma zadnego vincenzo na horyzoncie a co za tym idzie nie ma tez WEAPON.
pomozcie
Screen:
Jest koles naprawiajacy auto, pogadalem z nim, pokazal jak otworzyc nastepny z kolei samochod.
Jest napisane "Go and see Vincenzo to get a weapon", oblazlem juz wszystko co sie dalo, nie ma zadnego vincenzo na horyzoncie a co za tym idzie nie ma tez WEAPON.
pomozcie
- Maverick
MAFIA 1, pierwsze misje
Vincenzo był na początku, wychodzisz z baru, idziesz w kierunku ulicy. Na chodniku, zanim wyjdziesz na ulicę powinieneś mieć schody po których wchodzisz. Gadasz z makaroniarzem, daje Ci broń.
Dokładnie nie pamiętam, dawno nie grałem...
Dokładnie nie pamiętam, dawno nie grałem...
- DwD99
MAFIA 1, pierwsze misje
Przemysław dobrze napisałeś.
chaqal ja myślałem że wiesz z tym kliknięciem ....
Po za tym wszystko było pokazane na początku gry
chaqal ja myślałem że wiesz z tym kliknięciem ....
Po za tym wszystko było pokazane na początku gry

- Maverick
MAFIA 1, pierwsze misje
DwD99 pisze:Po za tym wszystko było pokazane na początku gry
Widzę że gre ma w Angielskiej wersji językowej, ja miałem PL więcy było nieco łatwiej.
Ja tam kolegi nie chcę zniechęcać, ale jesli masz takie problemy już na początku gry, to ciekawe co będzie później... Sam gry nie ukończyłem, zrezygnowałem.
- DwD99
MAFIA 1, pierwsze misje
Ja także jej nie ukończyłem 
Podejrzewam że chaqal ma pirata.
Przeszedłem Mafie 2 tylko a pierwsza część mi się znudziła.

Podejrzewam że chaqal ma pirata.
Przeszedłem Mafie 2 tylko a pierwsza część mi się znudziła.
-
MAFIA 1, pierwsze misje
DwD99 
Kolejna misja juz troche nie pasujaca do ramy "pierwszych misji". Zaraz po misjach na lotnisku i Franka rodziną. Daje screena. W moim tlumaczeniu to trzeba cos oczyscic z dowodow. Jedzie sie po jakiegos goscia co umie otwierac zamki. Na mapie nie ma zadnego odnosnika gdzie jechac wiec zwracam sie do was o pomoc.

Kolejna misja juz troche nie pasujaca do ramy "pierwszych misji". Zaraz po misjach na lotnisku i Franka rodziną. Daje screena. W moim tlumaczeniu to trzeba cos oczyscic z dowodow. Jedzie sie po jakiegos goscia co umie otwierac zamki. Na mapie nie ma zadnego odnosnika gdzie jechac wiec zwracam sie do was o pomoc.
- Maverick
MAFIA 1, pierwsze misje
Nie mam pojęcia o którą misję Ci chodzi...
Luknij
Tutaj masz krótko opisane misje Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Stawiałbym na to:
Luknij
Tutaj masz krótko opisane misje Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Stawiałbym na to:
Kod: Zaznacz cały
Odwiedziny u bogaczy (1933 r.)
(Visting Rich People)
Ojciec chłopca, w którego Paulie wpakował cały magazynek chciał się zemścić. Miał on dokumenty i chciał nam wytoczyć proces. Miałem za zadanie je ukraść. Niestety nie dość, że Willa jest ogromnej wielkości to jeszcze urzęduje na zewnątrz kilku osobowa ochrona, a dokumenty schowane w sejfie w którymś z pokojów. Pomocy w kradzieży miał mi użyczyć niejaki Salvatore - facet, który potrafił otworzyć każdy zamek na świecie. Pojechałem po niego. Czekał niedaleko stadionu. Dojechaliśmy na miejsce. Zostawiłem samochód na chodniku i podeszliśmy do bocznego wejścia. Kiedy już weszliśmy, pobiegłem schylony do żywopłotu stojącego najbliżej (w lewo, schowałem się za nim). Kiedy przechodził strażnik nawet nas nie zauważył, tylko stanął nieopodal. Podszedłem i uderzyłem go kijem bejsbolowym w plecy. Potem przeszliśmy tak, aby nikt nas nie zauważył do faceta obok białego pomieszczenia i załatwiłem gościa z kija. Następnie przeszliśmy do głównego wejścia i tam wraz z ruchem faceta, który obchodził cały dom weszliśmy od lewej strony. Potem po schodach na górę. Schyleni przez hol na pierwszym piętrze do pokoju naprzeciwko i w którymś z nich był sejf. W czasie otwierania sejfu przyjechał właściciel. Wybiegliśmy z pokoju do pomieszczenia na wprost, tam były drugie schody. Niestety sprzątaczka chodziła w kółko, więc trzeba było iść w odpowiednim momencie. Potem przez główne tylne drzwi do miejsca, gdzie jest zaparkowany samochód właściciela. Przed tym załatwiłem strażnika obok. Kazałem otworzyć samochód (Silver Fletcher) panu Salvatore i odjechaliśmy razem nim. I tak oto nauczyłem się otwierać ten samochód! To była jedna z najtrudniejszych misji!
(Porady: Najlepiej przejść misję po cichu - wtedy odblokujesz nowy samochód; Nawet, gdy za pierwszym razem ci się nie uda to próbuj dalej; Ja np. za nim odkryłem, że trzeba odblokować Silver Fletcher'a w tej, parę razy ją przechodziłem)
Kod: Zaznacz cały
Wysłany: Pon 9:42, 26 Cze 2006 Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
A co do misji Wizyta u bogaczy to można ją przejść na dwa sposoby:
a) cichy
b) głośny.
Cichy sposób przejścia tej misji:
Najpierw weź od Ralpha nowy wóz i jedź do Hoboken. Zabierz Salvatorne i gnaj do OAK HILL. Wysiądź przed domem miliardera i każ otworzyć chłopakowi bramę. W środku od razu schyl się i w takiej pozycji przejdź do małej wnęki w żywopłocie, po lewej. Przygotuj kij i poczekaj, aż strażnik przejdzie. Podejdź do niego i raz, a porządnie, łupnij go. Zabierz tylko klucz i podejdź do czerwonego płotu. Spoglądaj co chwilę, czy Salvatorne idzie. Przy rozwidleniu odwróć się bokiem i patrz, czy strażnik w alejce jest odwrócony. Jeśli tak to biegnij do drzwi po prawej stronie. Wejdź po schodach, później idź korytarzem. Dojdziesz do tarasu. Nie schodź na dół, tylko idź prosto. W korytarzu wejdź do drzwi po prawej. Podejdź do sejfu po lewej i każ Salvatorne wykonać swoją powinność. Po filmiku poczekaj chwilkę, aż wyjdzie szef i wróć swoją drogą do furtki. PO DRODZE NIE ZAPOMNIJ ROZKAZAĆ SALVATORE OTWORZYĆ DRZWI DO ***** LIMUZYNY MILIARDERA (Silver Fletcher) - W ten sposób nauczyliśmy się otwierać nowy typ samochodu. Następnie odwieź złodzieja i wróć do Dona.
Głośny sposób przejścia tej misji wygląda tak:
Najpierw weź od Ralpha nowy wóz i jedź do Hoboken. Zabierz Salvatorne i gnaj do OAK HILL. Wysiądź przed domem miliardera i każ otworzyć chłopakowi bramę. W środku od razu schyl się i w takiej pozycji przejdź do małej wnęki w żywopłocie, po lewej. Rozkaż włamywaczowi poczekać w niewidocznym miejscu między żywopłotem w pozycji kucającej. Następnie wyciągaj broń palną i zabijaj wszystkich, uciekając z dala od pomocnika/złodzieja, zapewniając mu opiekę. Gdy wszystkich z otoczenia napakujemy ołowiem, wracamy po naszego kolegę. Podchodzimy do sejfu każemy Salvatorne wykonać swoją powinność. Na filmiku widzimy, że rózni się od sposobu "a" (cichego), miliarder podjeżdżający do swojej willi zauważa zabitycvh ochroniarzy i ucieka w swojej ***** limuzynie... W ten sposób nigdy nie nauczymy się otwierać Silver Fletchera w normalnych misjach.. Odwodzimy pomocnika w okolice Hoboken i wracamy do Baru Salieriego.
-
- Reklama