Nie dawno kupiłem sobie notebooka ASUS Eee PC 1011 CX i mam z nim problem w grach.
Rozumiem, że notebooki nie są do gier i są słabe, ale bez przesady....
Problem polega na tym, że w grach takich jak np. Gothic 2, NFS Most Wanted czy Resident evil 4 .. chrzanią się tekstury ....
i podejrzem , że przy starszych grach będzie to samo.
Normalnie notebok spełnia wymagania tych gier.
Próbowałem już wszystkiego... wgrywać sterowniki ze strony intela... instalować nowsze directxy itp. i niestety muszę się poddać .... bo już mi ręcę normalnie opadają

Było tak od początku, od zakupu.Nie to, że ja coś schrzaniłem czy coś... ale czuje , że czegoś mu brakuje .
Nadal borykam się z problem odtwarzania filmów avi na WMP bo nie ma głosu mimo iż są wgrane kodeki, i były wgrywane różne.Albo jak odtwarzam jakiś teledysk w formacie mp4 na windows media classic to mi np. obraz wyprzedza dźwięk i się wszystko pie*doli ....
CPU : Intel Atom N2600 2x 1.6Ghz
Grafika : Intel GMA 3600 (zintegrowana oczywiście) 250mb shader model 3.0
Ram : 1GB DDRII 1066mhz
Wstawiam screen z gry gothic 2... nie ma sensu wstawiać most wanted i residenta bo to wygląda podobnie.Oraz screeny ze strony Can You Run IT, na których widać co nieco.
Proszę o jak najszybszą pomoc ... licze nas was, bo jak nie wy, to nikt mi nie pomoże. Z góry dziękuje

Pzdr