Jaki film ostatnio oglądałeś\ oglądałaś?
-
Bóg nie umarł 2
- LupeR
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników - polecam, tytuł trochę mylący bo to nie film katastroficzny jak myślałem na początku. Opowiada o pewnym niebezpiecznym odkryciu dotyczącym mózgu człowieka uprawiającego pewien rodzaj sportu. Fajna rola Willa Smitha 

Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK
-
Hard Target 2 oraz Zmartwychwstały (Risen)
- Gedo
Uczeń czarnoksiężnika wczoraj w tv2. Z żoną mieliśmy co oglądać. Magia.
Świadomość nikła, a naiwność zwykła.
- LupeR
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników - no nie wiem co powiedzieć niby fajny ale miałem wrażenie że czegoś mu brakuje. Może za płytkie postacie ale kto co lubi.
-
Ja ostatnio oglądałam Nerve.
Całkiem fajny film. Oryginalny 

Ostatnio zmieniony 17 paź 2016, 15:15 przez LupeR, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: link papa
Powód: link papa
-
koper pisze:Bóg nie umarł 2
O nawet nie wiedziałem, że jest druga część, pierwsza mi się spodobała, także tę za kolejną się zabiorę przy najbliższej okazji.
- stukot
Niedawno oglądnęłam Batman v Superman: świt sprawiedliwości i mam mieszane odczucia. Gra aktorska mi się podobała, chociaż według niektórych krytyków jej nie było i np. przez większość czasu Batman\Bruce był po prostu smutny lub zamyślony. Ale nie jestem ani krytykiem, ani tym bardziej zoilem, ale film średnio mi się podobał i nie polecam go małym dzieciom. Bo mi się nie podobało jak dwaj bohaterowie, w tym jeden super, tłukli się niemiłosiernie zamiast się dogadać. Potem doszło do zmiany akcji, nie powiem dlaczego...
Koniec filmu też mi się nie spodobał. Bardziej podobała mi się rola Bena Afflecka, bo bardziej lubię Batmana, niż Supermana.
Uważam, że to jest średni film, nie dla dzieci i osób wrażliwych. Nie żałuję, że go oglądnęłam, ale też go za bardzo nie polecam.

Uważam, że to jest średni film, nie dla dzieci i osób wrażliwych. Nie żałuję, że go oglądnęłam, ale też go za bardzo nie polecam.
Pozdrawiam, Joanna
Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.
- LupeR
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników - bajka dla skrzywionych psychicznie. Ogólnie polecam 

- rokko
- Kontaktowanie:
Dziki cel (2010)
Na VOD dostępny za free ale chyba tylko do końca miesiąca.
Na VOD dostępny za free ale chyba tylko do końca miesiąca.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
- stukot
Przedwczoraj oglądnęłam Teenage Mutant Ninja Turtles: Wyjście z cienia czyli kolejną część przygód Wojowniczych Żółwi Ninja i do tego nastoletnich.
Pozostały one w cieniu, ale tego żałowały i chciały się ujawnić. Poznały nowego sprzymierzeńca, oraz zyskały nowych wrogów, w tym jednego potężnego i wręcz ohydnego. Chyba wiecie o kogo mi chodzi. Polecam ów film, ale może nie małym dzieciom, które nie lubią oglądać ohydnych postaci, obślizgłych... Brr.
Wczoraj natomiast oglądnęłam Kapitan Ameryka: wojna bohaterów i nie podobał mi się pomysł, że superbohaterowie będą się ze sobą tłuc niemiłosiernie, chociaż sceny ich potyczek trzymały mnie w napięciu... Mam lekkie poczucie niesmaku i wyszły moje kimnematograficzne braki: nie oglądałam filmu o zimowym żołnierzu, ani o Ultronie... Kiedyś z chęcią uzupełnię te braki... O ile warto...
Ogólnie średnio polecam ten film... Nie dla dzieci...
-- 18 lis 2016, o 15:14 --
Niedawno oglądnęłam film Angry Birds i bardzo mi się spodobał.
Otóż na ptasiej wyspie żyły sobie nieloty ceniące pokój, a wśród nich outsider o imieniu Red, słynny z wybuchów gniewu. Raz tak narozrabiał, że skazano go na udział w terapii, mającej mu pomóc opanować emocje. Tam poznał szybkiego i Bombę, który wybuchał, pod wpływem emocji. Na ich wyspę przybyły świnie i jak zapewne się domyślacie, nie były pokojowo nastawione.
Ogólnie mówiąc, polecam ów film...

Wczoraj natomiast oglądnęłam Kapitan Ameryka: wojna bohaterów i nie podobał mi się pomysł, że superbohaterowie będą się ze sobą tłuc niemiłosiernie, chociaż sceny ich potyczek trzymały mnie w napięciu... Mam lekkie poczucie niesmaku i wyszły moje kimnematograficzne braki: nie oglądałam filmu o zimowym żołnierzu, ani o Ultronie... Kiedyś z chęcią uzupełnię te braki... O ile warto...

-- 18 lis 2016, o 15:14 --
Niedawno oglądnęłam film Angry Birds i bardzo mi się spodobał.

Pozdrawiam, Joanna
-
- Kontaktowanie:
Eurotrip, bardzo fajna komedia.
- stukot
Wczoraj ponownie oglądnęłam Krainę Lodu, baśń o sile miłości, dziecięcej beztrosce, która nagle przeminęła, miłości siostrzanej, wystawionej na próbę i sekrecie, który utrudnił życie starszej siostrze Elzie, obdarzonej lodową mocą. On jak został ujawniony, pogrążył ich ojczyste Arendell w śniegu i lodzie, a młodsza siostra Anna razem z Christophem starają się, by Elza znów sprowadziła do nich lato. Polecam ów film. 

Pozdrawiam, Joanna
-
Bejsbolo-kosz (1998) - to moja ulubiona komedia - oglądałem chyba ze sto razy.
- LupeR
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników - kolejna z części gdzie Bourne drąży temat swojej przeszłości. Ogólnie może być.
-
- Reklama