Productions by Bajbus bit hip hop
- bajbus
Rap Instrumental By Bajbus ! Fl 10 XXL !!!
Łukasz ucz się rapować i Polska scena hip hop'owa będzie nasza 

- bajbus
kominekl pisze:XMan pisze:Fruity Loops 10
Dobry program, kiedyś go miałem tylko nie znam j. angielskiego i ciężko mi było się połapać.
Mam cztery płytki eYay w j. polskim kupiłem dawno temu po 25 zł.
Oparte na samplach, nie posiadam Hip-Hop ale są:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Zobaczymy jak wrzucisz na inny serwer
Już jest.
XMan a myślisz że ja umie angielski? wszystkiego nauczyłem się z tourtiali na yt
- XMan
Rap Instrumental By Bajbus ! Fl 10 XXL !!!
Jest dużo lepiej tylko często brzęczy i przerywa.
Moim zdaniem przedobrzyłeś teraz z siłą głośności lub z basami.
Nigdy nie ustawia się na maksimum - głośność zawsze mam ustawioną na trochę mniejszą 95 lub 97%
Połączyłem
kontynuacja w tym temacie.
XMan.
Moim zdaniem przedobrzyłeś teraz z siłą głośności lub z basami.
Nigdy nie ustawia się na maksimum - głośność zawsze mam ustawioną na trochę mniejszą 95 lub 97%
Połączyłem

XMan.
- bajbus
Głośność ustawiam na 60% po prostu przy robieniu nie których bitów szukam bardzo głębokiego basu ponieważ niektórzy mc lubią jak w bicie jest ciężki bas ale także sam lubię jak jest takie uderzenie basu że jak włączam i słucham to szyby w oknach się trzęsą 

- XMan
Tak tylko oprócz tego co wrzucasz to każdy dodatkowo może sobie zwiększyć bas np. w sterownikach karty dźwiękowej
lub w odtwarzaczu.
Trudniej zmniejszyć zwłaszcza ze strony gdy już trzeszczy/przerywa.
Za mało - teraz sprawdź głośność podczas nagrywania na 90 - 95% oraz zmniejszenie basu.
Wrzuć ponownie ten sam plik na ten sam serwer i zobaczymy różnicę
lub w odtwarzaczu.
Trudniej zmniejszyć zwłaszcza ze strony gdy już trzeszczy/przerywa.
Głośność ustawiam na 60%
Za mało - teraz sprawdź głośność podczas nagrywania na 90 - 95% oraz zmniejszenie basu.
Wrzuć ponownie ten sam plik na ten sam serwer i zobaczymy różnicę

- LupeR
bajbus pisze:Jak obiecałem oto następna produkcja Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ... _fl_10_xxl
Troszeczkę za głośny bass, ale fajnie to wyszło, aż sobie drugi raz włączyłem

Wszyscy moi znajomi wrzucają na zippyshare, co do jakości to trzeba przełączyć z SD na HD i jakość wtedy jest dobra.
Mój ulubiony zestaw to Fruity Loops, Traktor, Wave editor i stary dobry ReBirth RB-338. Szkoda że już mi się nie chcę

Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK
- bajbus
jak już wspomniałem wcześniej bas jest specjalnie dany głębszy nie głośniejszy a to tylko dlatego żeby dobrze brzmiał na dobrym sprzęcieLupeR pisze:bajbus pisze:Jak obiecałem oto następna produkcja Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ... _fl_10_xxl
Troszeczkę za głośny bass, ale fajnie to wyszło, aż sobie drugi raz włączyłem![]()
Wszyscy moi znajomi wrzucają na zippyshare, co do jakości to trzeba przełączyć z SD na HD i jakość wtedy jest dobra.
Mój ulubiony zestaw to Fruity Loops, Traktor, Wave editor i stary dobry ReBirth RB-338. Szkoda że już mi się nie chcę

-- 26 lip 2013, 15:09 --
- kominekl
- Kontaktowanie:
bajbus pisze:jak już wspomniałem wcześniej bas jest specjalnie dany głębszy nie głośniejszy a to tylko dlatego żeby dobrze brzmiał na dobrym sprzęcieLupeR pisze:bajbus pisze:Jak obiecałem oto następna produkcja Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ... _fl_10_xxl
Troszeczkę za głośny bass, ale fajnie to wyszło, aż sobie drugi raz włączyłem![]()
-- 26 lip 2013, 15:09 --
Lepiej

Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
- XMan
Super
Teraz bym tylko sprawdził delikatnie trochę większą głośność i przy takiej muzyce
"Git malina tańczy każda dziewczyna"

Teraz bym tylko sprawdził delikatnie trochę większą głośność i przy takiej muzyce

- bajbus
hehe ten musi brzmieć ciszejXMan pisze:Super![]()

- XMan
Przykro mi ale mam ciężko chorą mamę i na zlocie będę tylko od trzech do pięciu godzin.
W międzyczasie będzie się ją opiekować opiekunka za co muszę dodatkowo płacić...
Jeszcze nie wiem dokładnie - może być pogrzeb
W międzyczasie będzie się ją opiekować opiekunka za co muszę dodatkowo płacić...

- bajbus
rozumie ale można by było na ten czas coś z organizować żeby miło spędzić czas który z nami będzieszXMan pisze:Przykro mi ale mam ciężko chorą mamę i na zlocie będę tylko od trzech do pięciu godzin.
- kominekl
- Kontaktowanie:
bajbus pisze:rozumie ale można by było na ten czas coś z organizować żeby miło spędzić czas który z nami będzieszXMan pisze:Przykro mi ale mam ciężko chorą mamę i na zlocie będę tylko od trzech do pięciu godzin.
Jasne, że tak. Moderatorze, wesprzemy Cię na tyle, na ile będziemy mogli

Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
- bajbus
- kominekl
- Kontaktowanie:
-
- Reklama