kominekl pisze:bajbus pisze:Następny do ocenyDostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Jest coraz lepiej.
Git majonez

kominekl pisze:bajbus pisze:Następny do ocenyDostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Jest coraz lepiej.
LupeR pisze:kominekl pisze:bajbus pisze:Następny do ocenyDostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Jest coraz lepiej.
Git majonez
XMan pisze:Pamiętam że masz jakąś tam kartę dźwiękową ...AC`97 ?
To są stare i nie najlepsze karty.
Jeżeli się zajmujesz tworzeniem muzyki to zainwestuj w inną/lepszą, nie musi być droga i zobaczysz różnicę![]()
Ja mam również zintegrowaną tylko nowszą ALC883 HD i stąd lepsze brzmienie oraz nagrania.
Najlepiej do tego kilkukanałową.
Gdyby to był mój laptop na pewno bym go ulepszył ale niestety jest siostry więc nie będę inwestował ale dziękuje za propozycjeXMan pisze:Pamiętam że masz jakąś tam kartę dźwiękową ...AC`97 ?
Jeżeli się zajmujesz tworzeniem muzyki to zainwestuj w inną/lepszą, nie musi być droga i zobaczysz różnicę![]()
Ja mam również zintegrowaną tylko nowszą ALC883 HD i stąd lepsze brzmienie oraz nagrania.
bajbus pisze:Gdyby to był mój laptop na pewno bym go ulepszył ale niestety jest siostry więc nie będę inwestował ale dziękuje za propozycjeXMan pisze:Pamiętam że masz jakąś tam kartę dźwiękową ...AC`97 ?
-- 14 sie 2013, 12:13 --
Nowa produkcja wczoraj zrobiony Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
bajbus pisze:Nowa produkcja wczoraj zrobiony Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ... ental_2011
Do talentu jeszcze mi dalekoXMan pisze:Wcale Ciebie nie chwalę - masz talent
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości