Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Wszystko co dotyczy oprogramowania komputerowego
mongothealien

Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 09 gru 2016, 11:26

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post10 gru 2016, 02:24

Dziękuję janpas za opis. Wszystko OK.

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 562
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post10 gru 2016, 14:47

Dziękuję janpas za opis. Wszystko OK.
Suuuuuper.... Ale większości ryje banię i mają na własne życzenie śmiecia:D
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

mek

Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 11 gru 2016, 17:47

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post14 gru 2016, 17:29

Witam, czy ktoś mógłby pomóc zdalnie przy odblokowaniu jednego dysku WD3200BUDT? Jestem na gg dostępny.

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 562
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post14 gru 2016, 19:46

Super, co ci tam nie trybi?
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

Awatar użytkownika
janpas

Globalny Moderator
Posty: 2114
Rejestracja: 27 mar 2009, 00:13
Lokalizacja: Lisek
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post28 gru 2016, 00:32

janpas pisze:
nw8933 pisze:Panowie pomóżcie bo u mnie firmware kończy się na 32 i nie ma takiego flash w katalogu gotowce. I czym się różni metoda na WDMC czy sediv. Skąd pobrać gotowce flash do dysków WD do SEDIV?

witam

przerobie i wgrasz sobie i po kłopocie




nw8933 odbierz pocztę wysłałem ci moduł odpowiedni



Pozdrawiam
Grunt to spokój
pomyśl dwa razy zanim zrobisz coś raz

Obrazek

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 562
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post28 gru 2016, 11:43

On już dawno o tym zapomniał. Pewno olal sprawę.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

nw8933

Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 31 sty 2015, 09:26

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post29 gru 2016, 09:39

Serdeczne podziękowania dla p. Janka za pomoc w odblokowaniu dysku. Po wgraniu zmodyfikowanego modu 02, dysk został odblokowany i można już na nim utworzyć partycję.
Jeszcze raz dziękuję.

Awatar użytkownika
janpas

Globalny Moderator
Posty: 2114
Rejestracja: 27 mar 2009, 00:13
Lokalizacja: Lisek
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post29 gru 2016, 14:12

Witam
Nie ma sprawy .
Polecam się na przyszłość .
Grunt to spokój
pomyśl dwa razy zanim zrobisz coś raz

Obrazek

Sylas25

Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 29 gru 2016, 13:35

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post29 gru 2016, 23:20

Witam. Janku nie mogę pobrać tego oprogramowania do którego dałeś link. Przekierowuje mnie na 4shared czy coś i nic z tego. Mógłbyś podać inny link albo jakoś wysłać?? Napisałem do ciebie na GG ale nie odpisałeś. Pozdrawiam i z góry dziękuje.

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 562
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post29 gru 2016, 23:48

Ja ci to mogę odblokować chcesz? Pisz na gg.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

Kmserwis

Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 17 sty 2017, 20:39

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post17 sty 2017, 20:42

Kolego " janpas"
Moge prosić na PW twojego meila mam kilka pytan
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 562
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post18 sty 2017, 00:22

Jan nie ma zbytnio czasu. Ja tez się tym zajmuje i znam temat. Chcesz to pisz ze mną.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

Kmserwis

Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 17 sty 2017, 20:39

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post18 sty 2017, 16:16

witam kolego "pikus_09"
mam hdd 500Gb który ma Ata password jan pisał że ma program do zdejmowania hasła
oraz 320 GB nieszczęsny Hitahi HCC545032B9A300 nie mogę pisać na priv brak narazie możliwości pozdrawiam

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 562
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post18 sty 2017, 17:45

Ależ możesz śmiało klikać na gg 5079748.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

Awatar użytkownika
kamil_92

Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 25 sty 2017, 21:39
Lokalizacja: PL

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post25 sty 2017, 23:42

Witam, też próbuję "naprawić" dysk (wd3200budt). Ale potrzebuję moduł 39 bo w gotowcu nie było takiego. Poratuje ktoś?

I jeszcze drugie pytanie, jak wgrałem moduł 2G zamiast 39 to da się jeszcze coś zrobić? Bo po takiej operacji nie widzę już żadnych modułów na liście.
Obrazek



  • Reklama

Wróć do „Oprogramowanie”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość