Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Wszystko co dotyczy oprogramowania komputerowego
Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 558
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post26 sty 2017, 11:50

Uwaliles Rom. Tyle w temacie. Wątpię czy w domu tym smrodem odzyskasz twardego. Pisz na gg jak chcesz go odzyskać. GG 5079748.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

eewaldi

Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 04 mar 2017, 10:43

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post04 mar 2017, 13:39

Chejka czy sediv trialem dam radę odblokować wd czy najwyżej mogę sobie poklikać. Jakie jest ograniczenie ?

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 558
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post04 mar 2017, 17:23

eewaldi pisze:Chejka czy sediv trialem dam radę odblokować wd
Nie
eewaldi pisze:czy najwyżej mogę sobie poklikać.
możesz poklikać, nic nie odblokujesz, a tym bardziej na win 10 x64.
eewaldi pisze:Jakie jest ograniczenie ?
Sed trial działa na win xp tylko. może jedynie czytać kilka funkcji nic więcej, ot taka ciekawostka.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

eewaldi

Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 04 mar 2017, 10:43

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post06 mar 2017, 14:29

czy ten program janusza ma ograniczenia odnośnie płyty/sterowników ? bo go odpaliłem na win7-32bit ale nie widzi budt podpinanego do sata ?

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 558
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post06 mar 2017, 15:58

Prog Jana nie jest doskonały i uwali twardego jego Rom u tyle chcesz unlocku pisz na GG. Też uczestniczyłem w tym programiku.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

smok92

Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 17 mar 2017, 12:33

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post23 mar 2017, 18:20

Coś się ruszyło w temacie odblokowania wd3200avvs-57l2b0 ? :)

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 558
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post23 mar 2017, 19:56

Tym syfkiem nie odblokujesz. Uwali twardy. Pisz na GG do mnie.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

Awatar użytkownika
janpas

Globalny Moderator
Posty: 2113
Rejestracja: 27 mar 2009, 00:13
Lokalizacja: Lisek
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post09 kwie 2017, 18:57

witam
kamil_92
trochę masz teraz problem
skontaktuj się z Piotrkiem
klikać na gg 5079748.
Grunt to spokój
pomyśl dwa razy zanim zrobisz coś raz

Obrazek

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 558
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post10 kwie 2017, 02:23

Jan, ten Pan nie chce od nikogo pomocy.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

Taro

Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 18 maja 2016, 21:21

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post21 maja 2017, 19:58

Firmwar z końcówkom 3A, którego nie ma w gotowcach czy można dostać takiego do wgrania do dysku ?? i jak byłby oryginalny ROM zgrany z dysku

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 558
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post22 maja 2017, 12:13

A jak kolega sobie to wyobraża? Inny rom nic nie zdziała. Jak uwaliles rom oryginalny to trzeba odbudować. Tym śmiecie nie uczynisz tego. A po za tym nie ma i nie będzie gotowa do 3A tam inaczej się to odlokowywuje. Pisz na gg.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

Taro

Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 18 maja 2016, 21:21

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post24 maja 2017, 20:53

Jeszcze pytanie, bo dysk zablokowany stoi na familii i potrzebny będzie firmwar z końcówką 3A. A ten ROM będę miał tylko muszę go poszukać :)

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 558
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post26 maja 2017, 00:09

Ehh. Nadal nie kumasz widzę co piszę. Żaden firmware potrzebny nie będzie. Uwalenie dysku blisko.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

Awatar użytkownika
janpas

Globalny Moderator
Posty: 2113
Rejestracja: 27 mar 2009, 00:13
Lokalizacja: Lisek
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post11 cze 2017, 22:39

Witam kurde 4 shared wprowadziło logowanie wiec wkrótce dam upload na inny serwer

Pozdrawiam
Grunt to spokój
pomyśl dwa razy zanim zrobisz coś raz

Obrazek

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 558
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post12 cze 2017, 12:07

Janek, obecnie prawie każdy rozsądny hosting wymaga logowania. 4shared jeszcze jako tako względne jest.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!



  • Reklama

Wróć do „Oprogramowanie”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość