Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Wszystko co dotyczy oprogramowania komputerowego
Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 614
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post26 sty 2017, 11:50

Uwaliles Rom. Tyle w temacie. Wątpię czy w domu tym smrodem odzyskasz twardego. Pisz na gg jak chcesz go odzyskać. GG 5079748.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

eewaldi

Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 04 mar 2017, 10:43

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post04 mar 2017, 13:39

Chejka czy sediv trialem dam radę odblokować wd czy najwyżej mogę sobie poklikać. Jakie jest ograniczenie ?

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 614
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post04 mar 2017, 17:23

eewaldi pisze:Chejka czy sediv trialem dam radę odblokować wd
Nie
eewaldi pisze:czy najwyżej mogę sobie poklikać.
możesz poklikać, nic nie odblokujesz, a tym bardziej na win 10 x64.
eewaldi pisze:Jakie jest ograniczenie ?
Sed trial działa na win xp tylko. może jedynie czytać kilka funkcji nic więcej, ot taka ciekawostka.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

eewaldi

Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 04 mar 2017, 10:43

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post06 mar 2017, 14:29

czy ten program janusza ma ograniczenia odnośnie płyty/sterowników ? bo go odpaliłem na win7-32bit ale nie widzi budt podpinanego do sata ?

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 614
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post06 mar 2017, 15:58

Prog Jana nie jest doskonały i uwali twardego jego Rom u tyle chcesz unlocku pisz na GG. Też uczestniczyłem w tym programiku.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

smok92

Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 17 mar 2017, 12:33

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post23 mar 2017, 18:20

Coś się ruszyło w temacie odblokowania wd3200avvs-57l2b0 ? :)

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 614
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post23 mar 2017, 19:56

Tym syfkiem nie odblokujesz. Uwali twardy. Pisz na GG do mnie.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

Awatar użytkownika
janpas

Globalny Moderator
Posty: 2114
Rejestracja: 27 mar 2009, 00:13
Lokalizacja: Lisek
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post09 kwie 2017, 18:57

witam
kamil_92
trochę masz teraz problem
skontaktuj się z Piotrkiem
klikać na gg 5079748.
Grunt to spokój
pomyśl dwa razy zanim zrobisz coś raz

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Szczęśliwego Nowego Roku

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 614
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post10 kwie 2017, 02:23

Jan, ten Pan nie chce od nikogo pomocy.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

Taro

Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 18 maja 2016, 21:21

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post21 maja 2017, 19:58

Firmwar z końcówkom 3A, którego nie ma w gotowcach czy można dostać takiego do wgrania do dysku ?? i jak byłby oryginalny ROM zgrany z dysku

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 614
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post22 maja 2017, 12:13

A jak kolega sobie to wyobraża? Inny rom nic nie zdziała. Jak uwaliles rom oryginalny to trzeba odbudować. Tym śmiecie nie uczynisz tego. A po za tym nie ma i nie będzie gotowa do 3A tam inaczej się to odlokowywuje. Pisz na gg.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

Taro

Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 18 maja 2016, 21:21

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post24 maja 2017, 20:53

Jeszcze pytanie, bo dysk zablokowany stoi na familii i potrzebny będzie firmwar z końcówką 3A. A ten ROM będę miał tylko muszę go poszukać :)

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 614
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post26 maja 2017, 00:09

Ehh. Nadal nie kumasz widzę co piszę. Żaden firmware potrzebny nie będzie. Uwalenie dysku blisko.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

Awatar użytkownika
janpas

Globalny Moderator
Posty: 2114
Rejestracja: 27 mar 2009, 00:13
Lokalizacja: Lisek
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post11 cze 2017, 22:39

Witam kurde 4 shared wprowadziło logowanie wiec wkrótce dam upload na inny serwer

Pozdrawiam
Grunt to spokój
pomyśl dwa razy zanim zrobisz coś raz

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Szczęśliwego Nowego Roku

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 614
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post12 cze 2017, 12:07

Janek, obecnie prawie każdy rozsądny hosting wymaga logowania. 4shared jeszcze jako tako względne jest.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!



  • Reklama

Wróć do „Oprogramowanie”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości