ATA SATA jak podłączyć drugi dysk?laik jestem

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post28 lut 2013, 00:17

Bardzo lubię Twoje wyważone odpowiedzi.

Ja oceniłem tylko smart dysku, a w nim nie było informacji o żadnych błędach, więc jest sprawny.

Ale nie jest to nówka, 137 włączeń a przepracowanych 48928 godzin, więc długo chłopak musiał pracować bez wyłączeń.

Co do doradców, poproś na PW naszego janpasa o opinię o tym dysku. On się zajmuje całkiem profesjonalnie odzyskiwaniem danych i na dyskach się zna lepiej niż wszyscy ci pseudospece.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

Awatar użytkownika
Hannah

Użytkownik

Post28 lut 2013, 09:21

Ja oceniłem tylko smart dysku, a w nim nie było informacji o żadnych błędach, więc jest sprawny.
Tak, jest sprawny, ale kupiłam nowy,a otrzymałam ten. Na dysku były śmieci z windowsa w ilości 345 mb. W pierwszej chwili chcialam je usunąć, ale zostawiłam dysk do dyspozycji prokuratury.

Ale nie jest to nówka, 137 włączeń a przepracowanych 48928 godzin, więc długo chłopak musiał pracować bez wyłączeń.
oczywiscie, jw, nówka nie może mieć śmieci; musi być oryginalnie zapakowana, a date code wskazuje, że dysk był wyprodukowany w 2005 roku. A oba programy pokazały to samo.
Dla mnie oszustwo jest faktem, ale żeby kogokolwiek nazwać oszustem - trzeba mu to najpierw udowodnić. Dlatego zgłosiłam sprawę na Policję, komputer zatrzymałam, dysk zatrzymałam, a sprzedawcę pociągnę do odpowiedzialności.
Dziękuję i pozdrawiam Was bardzo serdecznie :)
Aneczka

• Reklama

Wróć do „Problemy”