seba86mu pisze:Teraz uruchom ponownie komputer i zainstaluj Catalyst 13.2.
miałeś na myśli CATALYST 12.3 ?? spoko , więc tak:
poprawka nie ma zastosowania na tym komputerze - tak mi wyskoczyło

- taka poprawka: Windows6.1-KB974431-x64.msu - być może mam to już w systemie, bo mam W7 64BIT z service pack'iem 1 ,
DirectX zainstalowany

,
co do sterownika karty graficznej, to dokładnie ten o którym piszesz pobrałem i zainstalowałem kilka dni temu ale nie odinstalowałem starej wersji tylko zrobiłem upgrade, więc odinstaluje jak radzisz wszystko i zainstaluje ponownie i będę obserwował pracę kompa dalej

dziękuję i pozdrawiam
-- 22 kwi 2012, 18:14 --Witam, niestety znów dzisiaj BSOD ,zobacz w linku poniżej
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkownikówmasz jeszcze jakieś pomysły ??
-- 23 kwi 2012, 11:10 --Słuchaj, dziś miałem troche czasu więc zrobiłem całkowity reinstall W7 , najpierw sformatowałem C programem GParted, potem postawiłem w7 64bit, aktywowałem loaderem i zainstalowałem wszystkie świeże stery
Poprawki o której pisałeś nadal nie przyjął.Nawet kilka programów poinstalowałem w innych wersjach jak np AVAST , czy ALCOHOL.
Mam jeszcze jedno pytanie, bo jak się system instalował to ja zajmowałem się czymś innym i jak przyszedłem to już było prawie po instalacji i miałem do wpisania nazwę użytkownika itp. Tylko że teraz podczas startu systemu mam na czarnym ekranie do wyboru niby 2 systemy:
Windows 7
Windows 7
jak daję ten pierwszy z góry to jest ok
a jak daję ten na dole to pisze że mu brakuje jakiegoś pliku c/windows/system32/winload.exe
Da się coś zrobić żeby ten ekran z wyborem systemów się nie pokazywał ?
Jak wiesz to proszę o pomoc, a co do BSOD'ów to nadal będę obserwował. pozdrawiam

Aha, i co z WINDOWS UPDATE , normalnie byś radził aktualizacje sobie robić ?
oczywiście oprócz KB971033 - sprawdzającej legalność