lucash, nie sprawdzałem "prądożerności" nowych podzespołów, ale podejrzewam, że 250 W tak jak miałeś tego Megabajta ( ) to mógł właśnie on nie wyrobić. Ten który chcesz zamówić, Delta, też nie brzmi rewelacyjnie. Ale poczekaj jednak na kogoś bardziej obytego. My z kolei 3mamy kciuki, aby to był jedynie zasilacz, nie nic więcej.
Jak czytałem ten temat i zobaczyłem że zasilacz miał 250W to wcale się nie dziwie że spalił się
Ja mam zasilacz 350 W na takim komputerze: Intel Celeron D 3.46 GHz RAM: 1.5GB Grafika: GIGABYTE GeForce 8400GS ( nie mylić z Nvidia!! ) Płyta główna: GIGABYTE VM900M I wszystko działa jak powinno, jeśli będziesz kupywać zasilacz to poszukaj 400w lub 450w żebyś miał zapas na przyszłość
Możliwe, że nowe podzespoły były za mocne dla tego zasilacza 230 Wat,
na pewno za słaby zasilacz potrzebnej mocy masz ok 223wat twój nie markowy miał max 200 i tak cud ze działało tylko martwi mnie czy sam padł raczej nie coś zabrał ze sobą pewnie obym się mylił za mało danych do obliczenia poniżej link oblicz sobie ile mocy potrzebujesz wpisz napedy dyskietki itp