manitu pisze:Nie łapię o którym pliku hosts piszesz ?
Tu masz wszystko wyjaśnione => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
manitu pisze:Nie łapię o którym pliku hosts piszesz ?
cosik_ktosik pisze:A jak?
Możesz zastąpić systemowy Notatnik Notepadem++, co jest nawet zalecane.czy Notepad może działać jednocześnie z Notatnikiem bez konfliktów ?
Ja to zrozumiałem tak, że chcesz wysłać plik graficzny na forum nie posiadające możliwości wstawiania żadnych grafik w taki sposób, aby był w postaci tekstu, który później można z powrotem zmienić na oryginalny plik graficzny.Potrzebuję przekonwertować duży plik (ponad 5MB) z rozszerzeniem .jpg na .txt w celu wrzucenia go na forum jako .txt właśnie. Ewentualnie do HTML-u, ale raczej .txt.
deFco247 pisze:No cóż... Napisałeś:Ja to zrozumiałem tak, że chcesz wysłać plik graficzny na forum nie posiadające możliwości wstawiania żadnych grafik w taki sposób, aby był w postaci tekstu, który później można z powrotem zmienić na oryginalny plik graficzny.Potrzebuję przekonwertować duży plik (ponad 5MB) z rozszerzeniem .jpg na .txt w celu wrzucenia go na forum jako .txt właśnie. Ewentualnie do HTML-u, ale raczej .txt.
Z tego jak ten temat poszedł dalej jasno wynika, że moje egzotyczne pomysły i tok rozumowania szlag trafił.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 226 gości