Jak usunąć system.

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
Awatar użytkownika
leon1956

Ekspert

Jak usunąć system.

Post18 cze 2015, 11:58

robiwielki pisze:oki, jest dobrze :) :) , tylko z tym jednym biosem (komputerem) jest nie tak

Co jest dobrze ? A co nie tak z biosem ?
Złośliwość jest podstawą wszelkiej znajomości i przyjaźni z osobnikami rodzaju ludzkiego . Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą .

Awatar użytkownika
robiwielki

Ekspert
Kontaktowanie:

Jak usunąć system.

Post18 cze 2015, 13:57

Bo na innym kompie jak ustawiłem LAN to poszło za pierwszym razem, a nawet jeśli dam odwrotnie to wszystko chodzi. :) :) Tylko z tym jednym komputerem jest coś chyba nie tak, albo bios albo ..... .
Ktoś musi być „zły”, żeby ktoś był dobry. Równowaga w przyrodzie musi być.

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Awatar użytkownika
XMan

Globalny Moderator

Jak usunąć system.

Post18 cze 2015, 15:26

Przez te kilka dni to byś zarobił nawet na nową nagrywarkę DVD za puszki ze śmietników :)
Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
Obrazek

Awatar użytkownika
robiwielki

Ekspert
Kontaktowanie:

Jak usunąć system.

Post20 cze 2015, 14:40

To już wiem, ale na dwóch komputerach chodzi "Serva" a tylko na jednym nie. Czy to związane z BIOS-em czy jak bo w ogóle nie chcę iść Serva tylko coś tam szuka i za jakiś czas włącza się normalnie system. O co chodzi :think: :think:

-- 20 cze 2015, 13:40 --

Wszystko fajnie tylko ze nie startuje windowa XP a 7 jest w porządku z "Serva" nie wiem, czemu. Może to winna jest ze jednej opcji nie można znaleźć w ustawieniach:

fot. Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

:think: :think:

A co to systemu gdzie nie można nic zainstalować, to wyśle też foty BIOS-u to może coś znajdziecie w nim, co jest nie tak.
Ktoś musi być „zły”, żeby ktoś był dobry. Równowaga w przyrodzie musi być.

• Reklama

Wróć do „Problemy”