Cosik_ktosik, szkopuł w tym, że po zainstalowaniu sterowników poleconych przez
seba86mu, raczej nie ma poprawy. Sprawdzę to po kolejnej próbie wylogowania.
Jednak aż tak źle nie jest, bo jak włączę monitor, nim nacisnę przycisk zasilania na kompie, to pojawia się standardowy napis: brak sygnału, a potem jak uruchamiam kompa, monitor reaguje. Czyli w razie potencjalnej reinstalacji systemu, nie powinnam mieć żadnych problemów...
Rzeczywiście trochę namotałam, bo monitor ma tylko wejście D-Sub, a na kompie mam dwa wejścia DVI, więc muszę używać przejściówki.
Seba86mu, powiedział mi wczoraj, że wymiana przejściówki na kabel niewiele da, ale nie mogę jej porządnie dokręcić, ciągle jest obluzowana.
No i ponoć mój monitor nie ma wejścia DVI.
-- 10 kwi 2012, o 16:37 --Wprawdzie uważam, że format nie jest rozwiązaniem, jednak na niego się zdecydowałam.I w tym momencie mam tylko zainstalowany ten sterownik: NVIDIA GeForce 8800 GT (od Microsoft).
I mogę się bez problemu wylogować...
Czy mam zainstalować sterowniki polecone przez
seba86mu, czy zostawić to tak, jak jest?

Zresztą kiedyś chyba instalowałam inne sterowniki od NVIDIA... Chyba NVIDIA ForceWare...
Reinstalowałam system, bo miałam z nim inne problemy, uniemożliwiające jego poprawne funkcjonowanie.-- 11 kwi 2012, o 15:11 --Za jakiś czas włączę drugi komp, do którego podłączany monitor też stwarza problemy.
On nie jest podłączony kablem DVI, jak zwykle trochę namotałam.
Na razie chcę zająć się nowszym kompem...