XMan pisze:Do innych wersji K-Lite instalujesz + Real Alternative Lite.
Lub tylko instalujesz:
FFDShow + Real Alternative Lite
.
A... do innych, tak ? Do Mega już nie ?
Czyli w skład Mega wchodzi też zestaw Real Alternative i będzie odczytywał także pliki .rmv ?
Jeżeli nie ma problemów to jeszcze usuń ponownie zbędne pliki
za pomocą
CCleaner oraz
Eusing Free Registry Cleaner 
Nie ma... jak pisałem na razie. Oby już tak zostało.
Czyszczenie zrobione.
Odtwarzanie na pełnym ekranie już działa

Przecież napisałem, że działa
ale tylko dla plików audio. Dla plików video wciąż nie.
Ale skoro piszesz, że u Ciebie działa to może napisz jakie opcje w Ustawieniach tutaj ważne masz zaznaczone ?
Bo być może to tu tkwi przyczyna ?
Poza tym co z tymi napisami, nie chcę już tego powtarzać - napisałem post wyżej ?
Jest jakiś drobny problem z tymi napisami choćby w WMP, którego przyczyny nie znam.
Czy to jest z winy filtra napisów DVS ?
Odświeżam wątek odnośnie Any Video Convertera i bardzo proszę o w miarę możliwości o odpowiedzi i wsparcie gdyż zależy mi na tym trochę.
Zwłaszcza prośbę kieruję do kolegi/użytkownika
@XMan-a, dlatego iż pisałeś że u Ciebie to co u mnie nie działa jak należy - właśnie... działa.
Chciałbym żebyśmy spróbowali dociec co może być przyczyną tego braku działania u mnie ?
Czy leży ona u mnie gdzieś w jakichś ustawieniach (programów, kodeków) czy też to jest zwyczajny bug w programie.
Ja nawet
napisałem w tej sprawie do supportu AVC, ale tylko zdawkowo mi odpowiedzieli żebym wybierał właściwe opcje i powinno niby działać, a w razie błędów jeśli takie stwierdzą będą w przyszłości poprawki.
No, ale właśnie to jakimś dziwnym trafem nie działa u mnie, tzn. tylko dla plików video (muzycznych, filmowych) - tylko coś mignie i już, dla plików audio (typu .mp3 czy .wma) już tak.
Nie działa oczywiście w opcji
Odtwórz video i po przejściu w tryb fullscreenu.
W opcji
Konwersja video także nie działa ale tylko w opcji
Uważaj na 'Video gra', karcie podczas włączonego materiału i też tylko dla plików video.
W poprzedniej wersji programu takich opcji w ogóle nie było.
Chciałbym też zapytać otwarcie czy problem ten występuje powszechnie i wszędzie ?
Druga kwestia to mianowicie te napisy do filmu. Niepokoi mnie dlaczego WMP wciąż nie wyświetla tych napisów, przecież chyba ustawienia odtwarzacza są prawidłowe, pobrałem i sprawdziłem to też na innych paczkach tych napisów oczywiście mają tę samą nazwę, a jednak nadal ich nie widać.
Nie wiem jak z kodekami i ich dokładną konfiguracją w tej kwestii ?
Nawet spróbowałem dodać te napisy za pomocą AVi ReComp-a, ale ten też wywala jakieś błędy i nie może dokończyć.
Dodam jeszcze, że mam takie odtwarzacze w których film ten jest wyświetlany z napisami. Tym więc to dziwniejsze.
Bardzo bym prosił kogoś znającego rzecz o wsparcie gdyż nie mogę się jakoś z tym uporać.
W czym tu może tkwić ta przyczyna braku napisów w WMP a także np. Media Player Classic ?