XMan pisze:
XMan pisze:Nie widzę zainstalowanego Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Zainstaluj w pierwszej kolejności.
Włącz Windows Update i zaktualizuj system.
Zainstaluj Javę:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Zainstaluj najnowszy Flash Player dla innych przeglądarek 64-bit.
Zainstaluj Flash Player dla IE 64-bit.
W Programy i funkcje dużo brakuje np. NET Framework
(powinien zainstalować się podczas aktualizacji)
Wyłącz aero oraz zbędne kompozycje:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Zobaczymy później po zainstalowaniu SP1 oraz aktualizacji systemu przez Windows Update.
Zaczynam, napiszę potem po wszytskm. Chciałbym dodać że kiedyś nie miałem SP1 oraz nie aktualizowałem systemu a było wszystko w porządku.
Reset Biosu nic nie dał. Dziś może uda mi się pożyczyć inny dysk, zobaczyć jak będzie działać OS z innego twardego.
Quick Scan pokazuje całość na zielono (OK).
Dodaje notkę z dnia 29tego:
Uruchamiam komputer, pyta czy włączyć narzędzie do naprawy systemu (które i tak nie nie pomaga) czy włączyć Windows normalnie - wybieram drugie i ENTER. Potem długo pokazuje się pulsujące logo Win7. Coś o sprawdzeniu spójności danych, klikam dowolny przycisk w celu anulowania. Pokazuje się napis "ZAPRASZAMY" - też długo. Poprawiłem zdjęcia no forum i wyszedłem z psem (10-20min). Wracam, a komputer wita mnie napisałem "disc boot failure insert system disk and press enter". Spoko, włączam ponownie, wszystko się ładuje tak samo długo, dochodzi do "ZAPRASZAMY" i boom, wyświetla się jakiś BlueScreen. Przy ponownym uruchomieniu było to samo. Dziś włączenie odbyło się "normalnie"