☻ Wyciągnij jedną kość RAM, pamieć może być dobra ale jest możliwość że się gryzie(nie współgra)
☻ Co do podglądu zdarzeń jest tego troszkę, tak więc proszę opublikować treść
☻ A co do konfliktu tu masz rozwiązanie Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Problem z zawieszającym sie laptopem
- Cisowianka
- Kontaktowanie:
-
☻ Co do RAM to przez 3 lata nigdy nie miałem problemu z laptopem więc to chyba nie w tym problem. W dodatku laptop nigdy nie był rozkręcany i nikt przy nim nie majstrował.
☻ Spakowałem cały dziennik dotyczący błędów i ostrzeżeń tylko ciekawe czy u Ciebie się otworzy.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
☻ ok to problem z konfliktem kart sieciowych rozwiązany.
-- 19 kwi 2012, 16:24 --
co z tym podglądem zdarzeń?
☻ Spakowałem cały dziennik dotyczący błędów i ostrzeżeń tylko ciekawe czy u Ciebie się otworzy.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
☻ ok to problem z konfliktem kart sieciowych rozwiązany.
-- 19 kwi 2012, 16:24 --
co z tym podglądem zdarzeń?
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Usługa Notebook Performance Tuning Service (TEMPRO) niespodziewanie zakończyła pracę. Wystąpiło to razy: 1.
Nie można zainicjować pakietu zabezpieczeń Kerberos dla uwierzytelniania po stronie serwera. Pole danych zawiera numer błędu.
Usługa rejestrowania zdarzeń napotkała błąd podczas przetwarzania zdarzenia przychodzącego wydanego przez Microsoft-Windows-Security-Auditing.
Nie można odnaleźć opisu dla identyfikatora zdarzenia 1003 ze źródła Microsoft-Windows-Dhcp-Client.
I masa innych problemów z siecią. Może to antywirus lub firewall blokuje, sprawdzałeś inne?
-
Szczerze mówiąc to nie wiem co mam teraz sprawdzić...
Muszę przyznać, że jeśli chodzi o sprawy związane z kompem to jestem zielony.
Wszystko co do tej pory zrobiłem to tylko dlatego, że szukałem info. w necie, a jak czegoś nie rozumiałem to pytałem.
Muszę przyznać, że jeśli chodzi o sprawy związane z kompem to jestem zielony.
Wszystko co do tej pory zrobiłem to tylko dlatego, że szukałem info. w necie, a jak czegoś nie rozumiałem to pytałem.
- seba86mu
cosik_ktosik pisze:Może to antywirus lub firewall blokuje, sprawdzałeś inne?
muniek pisze:Szczerze mówiąc to nie wiem co mam teraz sprawdzić...
Wyłącz program antywirusowy i zaporę sieciową (firewall), jeżeli taką w ogóle posiadasz i sprawdź czy jest poprawa.
-
Miałem włączoną zaporę systemu windows i programu antywirusowego eset.
Dobra wyłączyłem i zobaczymy czy pomoże. W tej chwili ciężko coś powiedzieć, bo z zawieszaniem mam problem tylko raz w ciągu dnia. Do końca tygodnia powinienem mieć odpowiedź czy pomogło.
Dobra wyłączyłem i zobaczymy czy pomoże. W tej chwili ciężko coś powiedzieć, bo z zawieszaniem mam problem tylko raz w ciągu dnia. Do końca tygodnia powinienem mieć odpowiedź czy pomogło.
-
- Reklama