Przenoszę się na nową przeglądarkę!

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Post10 maja 2014, 23:26

Koper, przepraszam za zamieszanie. Raczej nie ma znaczenia skąd pobrałeś tą przeglądarkę.

Dziś sprawdziłam Firefox Nightly, Aurora i ESR (portable), oraz Pale Moon i Light. Tylko Firefox ESR i Pale Moon, które są wsteczne wszczynały alarm, jak chciałam z DP ściągnąć instalkę tamtej przeglądarki. Następnym razem, jak sytuacja się powtórzy, to zanim cokolwiek napiszę, spróbuję ,,podejrzany" plik ściągnąć przy użyciu stabilnego Firefox. I oczywiście potem przeskanuję go na Virus Total.

Koper, zmieniłeś stronę startową w 360 Browser, na podaną przeze mnie, by pisać wszystkie polskie znaki, czy znalazłeś inne rozwiązanie? :mrgreen:

Ja z kolei mam inny problem, związany z tą przeglądarką... Nie działa w niej blokowanie automatycznego odtwarzania filmów na YouTube, przy użyciu flash control, oraz flashblock. Jak go rozwiązać? :mrgreen:
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

koper

Stały bywalec

Post11 maja 2014, 08:34

Piszę normalnie zamiast "Ó" pisze "O" i poprawiam google i tak znajdzie

• Reklama

Wróć do „Problemy”