Sugerujesz, że nie zasługuję na cudzą pomoc? Nie masz racji, stosuję się do zaleceń innych...
To, że czasem mam odmienne zdanie nie znaczy, że nie zasługuję na pomoc.Już wystarczy, że w kwestii logów z FRST przez Ciebie zostałam pozostawiona na lodzie, z aktywną infekcją i dopiero dzięki interwencji
XMana pomogli mi na DP. :/
Skoro założyłam ów temat w dziale problemy, to dla mnie oczywiste jest, że oczekuję pomocy.-- 3 gru 2015, o 23:30 --Edit:
djkamil09061991 dzięki, ze naprowadziłeś mnie na właściwy trop.
XMan, dzięki za próbę pomocy.
Poszukałam w necie informacji o felernej aktualizacji dla Windows 7 i trafiłam na jakiś temat, gdzie user miał problem z odinstalowaniem jakiejś aktualizacji, związanej z telemetrią... On podał linka do tego tematu:
i zdecydowałam się usunąć kilka aktualizacji, wprowadzając właściwe polecenie w cmd. Potem, jak zalecili, zrestartowałam kompa... Jak wyłączałam go znów włączyło się konfigurowanie systemu Windows, tym razem był jakiś postęp... Jak uruchamiał się ponownie znów włączyła się konfiguracja systemu, oraz aktualizacji... Doszło do stu procent, ale uzbroiłam się w cierpliwość... Ciągle mielił, z jakieś 15 albo nawet i 20 minut, albo i dłużej... Potem uruchomiło się jakieś oczyszczanie... W końcu mój komp się uruchomił... Odczekałam aż wszystkie programy się uruchomią i zrestartowałam kompa... Znów przy wyłączaniu systemu pojawiła się informacja, że jeden program trzeba zamknąć, task manager, poczekałam cierpliwie i mój komp wyłączył się normalnie, a potem ponownie się uruchomił, już bez żadnej zbędnej konfiguracji...
Nie mam zielonego pojęcia, która z tych aktualizacji spowodowała aż tak wiele problemów.
Jednak nie były przeze mnie pożądane.
W każdym razie bardzo dziękuję, że chcieliście mi pomóc.
Dostałam nauczkę i teraz jak jakaś aktualizacja będzie się długo instalować, to cierpliwie poczekam do końca.