W każdym razie to dla mnie jest uciążliwe, bo opóźnia wyłączanie mojego kompa, oraz uruchamianie- zapewne powiecie, że długo włączam kompa, bo mam sporo programów zabezpieczających, ale teraz to się znacznie wydłużyło. Co więcej wiem, że nie mogę tego tak zostawić, bo w razie jakieś awarii, gdy odetnie mi prąd, będzie problem z partycją C i danymi aplikacji i wówczas będę zmuszona zaakceptować uruchomienie chkdsk, które naprawi to, co się zepsuło... Wiem o tym, bo nieopatrznie posłuchałam czyjejś ,,rady", którą znalazłam w necie i wyłączyłam kompowi zasilanie. Wiem, źle zrobiłam.

Przyznam się bez bicia, planuję wymianę sprzętu, który już zakupiłam, oraz zmianę systemu, po uprzednim jego kupnie, już taki urok licencji OEM i nie wiem jak długo jeszcze będę mieć Windows 7 64-bit, home premium.
W każdym razie już raz rozwiązałam ów problem, ale chwilowo, jak przejrzałam harmonogram zadań i wyłączyłam tam, zbędne według mnie, oczyszczanie języka.
Jednak w Autoruns nie znalazłam nic konkretnego.

Może ktoś w razie potrzeby sprawdzi log, próbując ustalić dlaczego mam problem z uporczywą konfiguracją systemu i aktualizacji?

Oto link: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników