Need For Speed Most Wanted za darmo na Origin

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Post03 lut 2016, 18:07

Darom82, kiedyś jak kupisz sobie lepszy komp, to zainstalujesz tam Origin i zalogujesz się na swoje konto, to owa gra będzie czekać na lepsze czasy.

Zachowaj sobie gdzieś dane potrzebne do zalogowania się na Twoje konto Origin, bo owa gra została do niego przypisana na stałe.
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

Darom82

Stały bywalec

Post03 lut 2016, 18:18

Mam Celeron Dual-Core CPU T3000 @ 1.80 GHz
Karta graficzna to: Mobile Intel(R) 4 series Express Chipset Family (Microsoft Corpoation - WDDM 1.1)
2 GB pamięci ram.
Co o tym myślicie ? słaby komputer mam dla tej gry ?

Awatar użytkownika
Kaen1227

Stały bywalec

Post04 lut 2016, 10:41

Łoooo kolego, twój komputer absolutnie nie spełnia wymagań do tej gry.
Co ty masz za procesor? Potrzebny jest mocniejszy, przynajmniej Core 2 Duo 2,4 Giehza
Karta graficzna? Na niej możesz se zagrać w co najwyżej w Mario, Divine Divinity, lub Fallouta 1.
2 Gieba pamięci Ram? No tu na minimalnych ustawieniach byłoby dobrze.
Jeszcze 20 Gieba wolnego miejsca na dysku twardym.
Podsumowując: Procesor, karta graficzna do wymiany i jakbyś chciał zagrać na normalnych ustawieniach,
jeszcze byś mógł dołożyć pamięci. Tak ze 4 Gieba na wszelki wypadek :)

Echch
Kiedyś były takie apki, co można było sprawdzić, czy dany komputer spełnia wymagania danej gry.
Nie wiem czemu, ale zrezygnowali z tego pomysłu, a byłoby fajnie gdyby takie coś istniało
i mógłbyś pobrać taką apkę przez neta i uruchomić ją przed zakupem gry i byś się dowiedział.

Darom82

Stały bywalec

Post04 lut 2016, 18:28

Nie wiem, czy lepiej jest inwestować w ten laptop co mam i wymienić te rzeczy , o których piszesz ? Czy lepiej kupić sobie nowy lepszy laptop ? Bo zakładam, że jakbym kupował w sklepie komputerowym karte graficzną, pamięć ram, procesor plus jeszcze dodatkowa kasa za zainstalowanie mi tych rzeczy w moim laptopie to chyba by mi wyszło tyle, ile bym dał za nowego laptopa. A wy jak uważacie ?

• Reklama

Wróć do „Programy za free”