Need For Speed Most Wanted za darmo na Origin

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Post02 lut 2016, 20:55

Obrazek
Od dziś można otrzymać za darmo gre Need For Speed Most Wanted. Nie wiem przez jaki okres czasu będzie to dostępne, mimo wszystko warto dodać gre do biblioteki origin bo takowego tytułu nie trzeba nikomu przedstawiac, jest szeroko znany i lubiany.
Aby otrzymać gre trzeba udać się pod ten adres:

Kod: Zaznacz cały

https://www.origin.com/pl-pl/store/buy/nfs-most-wanted-2013/pc-download/base-game/standard-edition

I dodać gre do origina którego musimy posiadać na komputerze.

Darom82

Stały bywalec

Post02 lut 2016, 23:27

a co to jest ten origin ? i jeśli nie mam origin, to można skądś zdobyć ? i jak sprawdzić najpierw czy mam origin ?
Bo chciałbym sobie tą gre pobrać jeśli jest za darmo. tylko pytanie, czy jest na zawsze za darmo, czy tylko na jakiś czas :?:

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Post02 lut 2016, 23:46

Darom82, tutaj znajduje się strona domowa Origin:

Kod: Zaznacz cały

https://www.origin.com/pl-pl/store/

Tam należy kliknąć na: pobierz Origin, aha powinieneś też utworzyć konto na Origin, potem zainstalować jego klienta, zalogować się tam i wejść na stronę promocyjną, do której linka podał djkamil09061991 i ową grę przypisać do swojego konta. Pozostanie tam na zawsze. (Tak mi się wydaje.)

djkamil09061991, dzięki że mnie ubiegłeś. :)
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

Darom82

Stały bywalec

Post03 lut 2016, 00:27

Aplikacja origin i posiadanie tam konta też jest darmowe ? i gra będzie już wtedy na zawsze za darmo ?

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Post03 lut 2016, 01:14

Tak platforma origin jest darmowa i zakładasz normalne darmowe konto, gra z tego co pisali na zawsze przypisuje się do konta origin

Darom82

Stały bywalec

Post03 lut 2016, 01:39

A da się grać w tą grę używająć tylko klawiatury ? bo mam laptopa. Czy trzeba mieć jakieś dżojstiki ?
Jakoś sobie ustawić klawisze, który odpowiada za skret w lewo, a który w prawo itd.

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Post03 lut 2016, 01:49

Sam będe grał na klawie tak jak moi koledzy więc nie ma problemu ;) z tego co pamiętam przypisywanie klawiszy w opcjach też jest.

Darom82

Stały bywalec

Post03 lut 2016, 01:58

wlasnie nie mogę znalesc, sa tylko ustawienia, w których ustawiasz dźwięk sobie i glosnosc, grafikę i tyle.
Ustawien kalwiszy niema. I potem Ci się wlacza gra, masz czarny samochód, który wjezdza w jakas barierke i stoi na drodze. I choćby niewiem co nacisnal na klawiaturze to samochód nie ruszy. Ani swiatel nie zapali. Doslownie nic.
Pewnie trzeba mieć dżojstiki, albo jakies pady, albo taka specjalna kierownice.
Na klawiaturze chyba się nie da grać :(

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Post03 lut 2016, 02:06

Da się ;) kiedyś miałem ta gre i bez problemu na klawie grałem dodatkowo teraz gadam z kolegą który właśnie jedzie na klawie ;p

Darom82

Stały bywalec

Post03 lut 2016, 15:09

Zauwazylem też, że na moim laptopie z 2 GB pamięci ram ta gra okropnie zacina. Zacina bardzo szczególnie w czasie jazdy i słychać silnik auta i muzyke to tak tnie że masakra. A laptop mało się nie zapali, taki jest gorący po lewej stronie.

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Post03 lut 2016, 16:41

No to widocznie masz za słaby sprzęt, mój brat na 2gb ram ma lekkie przycinki a ja z podobnym kompem tylko większa ilością ramu problemu nie mam.

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Post03 lut 2016, 16:52

Darom82, jak już wjedziesz tym wozem w barierkę, to dodaj gazu, naciskając A i kliknij na strzałkę, aby się cofnąć...

Aha, sterowanie za pomocą klawiszy jest konfigurowalne, tylko że ja też z tym mam na razie problemy...

No i taki ze mnie kierowca, że auto jeździ niemalże wężykiem... :oops:

Darom82, w przyszłości jak kiedyś będziesz miał lepszy sprzęt, będziesz mógł tam sobie zainstalować Origin i wówczas Need For Speed Most Wanted będzie na Twoim koncie.
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Post03 lut 2016, 17:02

stukot pisze:Aha, sterowanie za pomocą klawiszy jest konfigurowalne,

No też to zauważyłem , jednak przyzwyczaiłem się do tego iż klawiszem A jest gaz ;D ja tam przeszedłem pierwszą misje i rozpocząłem tryb sieciowy. O wiele lepiej robić jakieś zawody, wyścigi itp z innymi graczami ;p

Darom82

Stały bywalec

Post03 lut 2016, 17:51

Jak uruchomiłem grę, bo najpierw musiałem obejrzeć cały początkowy filmik z polskimu napisami i dodatkowym kobiecym głosem w języku angielskim. Szkoda, że nie da się tego filmiku wyłączyć w żaden sposób.
I później mam samochód, który wjeżdża mi w barierke. Daje gazu i skręcam w prawo, żeby samochód wyrównać do jazdy na wprost i kiedy mi się to udaje, po jakiś kilku minutach bo strasznie mi tnie to już jestem po drugiej stronie ulicy w następnej berierce. I tnie mi ta gra jak niewiem. Chciałem sobie zmienić te klawisze, żeby były inaczej. np, spacja to gaz. skręt w prawo to strzałka w prawo itd. Jak próbowałem to zrobić to wyskakiwał mi napis, że mam za dużo klawiszy wciśniętych naraz. I nawet sobie tej gry nie zobaczyłem, bo tylki kilka centymetrów ujechałem od barierki do barierki i wkurzyłem się odinstalowałem gre i odinstalowałem origin z komputera.
A myślałem, że będę miał fajną grę i sobie pogram, a tu d*** blada :cry:
Taka fajna gra i sobie nie pogram :cry: I jeszcze pojawiała się wiadomość o tej grze za darmo na DP i tam w komentarzach widziałem, że wszyscy w to będą grać. Wszyscy mają takie dobre komputery ? Wychodzi na to, że tylko ja mam jakieś g**** nie komputer.

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Post03 lut 2016, 17:58

Darom82 pisze:Wszyscy mają takie dobre komputery ?

Nie ma to dużych wymagań :) Tak jak mówilem na procku z 2rdzeniami, 3gb ram i średniej grafice do 100zł bez problemu można pograć. Po prostu gra może żle zoptymalizowana jest pod twojego lapka albo jest za słaby jak to laptopy nie nadają się raczej do gier.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”