Jak uruchomiłem grę, bo najpierw musiałem obejrzeć cały początkowy filmik z polskimu napisami i dodatkowym kobiecym głosem w języku angielskim. Szkoda, że nie da się tego filmiku wyłączyć w żaden sposób.
I później mam samochód, który wjeżdża mi w barierke. Daje gazu i skręcam w prawo, żeby samochód wyrównać do jazdy na wprost i kiedy mi się to udaje, po jakiś kilku minutach bo strasznie mi tnie to już jestem po drugiej stronie ulicy w następnej berierce. I tnie mi ta gra jak niewiem. Chciałem sobie zmienić te klawisze, żeby były inaczej. np, spacja to gaz. skręt w prawo to strzałka w prawo itd. Jak próbowałem to zrobić to wyskakiwał mi napis, że mam za dużo klawiszy wciśniętych naraz. I nawet sobie tej gry nie zobaczyłem, bo tylki kilka centymetrów ujechałem od barierki do barierki i wkurzyłem się odinstalowałem gre i odinstalowałem origin z komputera.
A myślałem, że będę miał fajną grę i sobie pogram, a tu d*** blada
Taka fajna gra i sobie nie pogram

I jeszcze pojawiała się wiadomość o tej grze za darmo na DP i tam w komentarzach widziałem, że wszyscy w to będą grać. Wszyscy mają takie dobre komputery ? Wychodzi na to, że tylko ja mam jakieś g**** nie komputer.