problem format vista ACER

Wszystko co nie było zgodne z regulaminem forum
gusia8989

Użytkownik

problem format vista ACER

Post21 sie 2010, 17:53

witam, widzialam wiele podobnych watkow na roznych forach ale zaden tak na prawde nie dawal konkretnej odpowiedzi uzytkownikom ropoczynajacym te watki. tak wiem zapytam ja raz jeszcze. otoz mam od 1,5 roku laptopa ACER ASPIRE 6530 z wgrana od razu Vista Home Premium, mam zrobione plyty 2 recovery i jedna ze sterownikami . teraz niestety system zaczyna mi coraz bardziej zawalac, mulic itp itd i chcialabym albo zrobic formata i zainstalowac od nowa ta viste przez recovery albo wywalic viste calkiem i zainstalowac sobie windows 7 . jednak widzialam wiele wypowiedzi ze przez te plytki recovery formatuje obie partycje jakie sa utworzone a nie tylko ta z sytemem a nie chce i nie mam przede wszystkim czasu by przenosic na plyty z dysku D 80 gb waznych danych ktore tam przetrzymuje i chcialabym formatowac tylko C z systemem jednak nie wiem jak to zrobic bo nikt nigdzie nie napisal. albo ewentualnie jak wywalic ta viste a zainstalowac windowsa 7

wątek już istnieje - (http://forum.hotfix.pl/systemy-operacyjne/problem-format-vista-acer-t8289.html)
kosz

• Reklama

Wróć do „Śmietnik”