Ty chyba szalony, że chcesz remapować dysk pod Windowsem?
Napisaliśmy coś, zerowanie i remap, Vivardem albo MHDD.
Mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź dotyczącą nazywania remapowania pod Windowsem "szaleństwem". Wybacz, może jestem zbyt dociekliwy ale jest to dla mnie nowy wątek jeśli chodzi o zgłębianie tajników wiedzy na temat dysków a ponoć kto pyta nie błądzi.
W dalszym ciągu nikt nie odpowiedział co sądzi o błędach typu ABRT. Zaczynam podejrzewać, że większość doradców tutaj potrafi doradzić tylko zerowanie i remapowanie i nie ma to nic wspólnego z dogłębną analizą SMART poza umiejętnością dostrzeżenia badów...
Przesadzasz

tyle godzin mineło że już dawno bys zrobił to zerowanie i remap w mhdd, nie wiem czego się boisz
Co do kolegi wyżej, który nie wiem na jakiej podstawie wysuwa wnioski typu "nie wiem czego sie boisz" ... System chodzi na chwile obecną poprawnie i większych problemów mi nie sprawia a ta procedura jak by nie patrzeć pozbawia mnie środowiska pracy na kilka godzin. Może wyda Ci się to dziwne albo nie wpadłeś na tak proste rozwiązanie ale odpowiedź brzmi - Na chwilę obecną nie spieszy mi się z tym...po prostu...Zbieram informację na temat dysku i chce więcej wiedzieć na jego temat niż większość prostych użytkowników komputera, więc daruj sobie tego typu uwagi.