cosik_ktosik pisze:Poczekaj cierpliwie, zapewne się klawiaturka kiedyś jakaś pokaże, może cały laptop uszkodzony.
jesli czytaleś moj post, to klawiatura bardziej się juz pokazać nie może na allegro

w zasadzie klawiatury są (wyzej podalem link z ich tabunem)... Mam tylko watpliwość - ktora z nich. Bo jedyna, ktora ma dokladnie pelna nazwe mojego laptopa, jest jakby... troche inna (klawisze), niz ta ktora mam. Za to pozostale klawiatury (niektore), maja przy tytule towaru nazwe laptopu minimalnie rozniaca sie od mojego modelu, ale sa identyczne z moja klawiatura.
Czyli mala dezorientacja... Ktora to.
cosik_ktosik pisze: Na razie bym jechał na klawiaturze zewnętrznej
po co?

cosik_ktosik pisze: potem sam wymienił. W Samsungach jest inny problem, łatwo pękają plastiki, więc delikatnie z nim, bo potem nie ma do czego śrubek kręcić.
gdybym dojrzał jakiś film na yt, disassembling samsunga , mniej więcej tego modelu,ale taki, gdzie wreszcie docierają do odłączenia klawiatury... To bym zobaczył jaką ona tak naprawdę jest, rozebrałbym swoje cudo i bym wiedział na czym sprawa stoi; póki co mówią mi w pktach usługowych, że większość samsungow ma jakoś cudacznie "przyspawane" klawiatury do całej góry i całość trzeba wymieniać. Nie wierze do końca im, bo przecież widzę, co jest na allegro...