Planuje zakup komputera do 3000 +/- 500
Komputer będzie głównie służył do gier i obróbki video (moje takie małe hobby)
prosił bym nie wliczać CD/DVD do zestawu

nie mam zamiaru go podkręcać
Z Góry dziękuje
anonek pisze:+/- 500
anonek pisze:ale ten sprzęt da rade np. BF4 na ustawieniach na ultra ?? i nowsze tytuły
anonek pisze:jak dobrze rozumiem to ta druga karta różni się tylko tym że można podkręcić ją ??
anonek pisze:Po odpaleniu komputera w zasilaczu nie kręci się wentylator
anonek pisze:pytanie w biosie mi pokazuje że procesor jest 3.40 GHz a wszędzie jest napisane że jest 3.80Ghz
anonek pisze:i takie jeszcze pytanie dla uspokojenia jak wszystko śmiga to może sie coś spsuć jak źle jest podłączone ??
anonek pisze:i 3 kable sa nie podlączone z nalepkami top fan 1 top fan 2 i rear botoom fan 2 co to jest i gdzie to podpiąć ??
anonek pisze:i jest wolne jakieś wejście od karty graficznej do czego ono służy ?? wjeścia widać na zdjęciu 3d z tyłu z zaślepkami niebieskimi
anonek pisze:wiem że takie lalikowe pytania ale mam stresa bo to moje pierwsze składanie kompa
To wtyczki dla wentylatorów obudowy, a konkretnie od kontrolera prędkości wentylatorów.
Na obudowie masz trzy przełączniki, którymi kontrolujesz pracę wentylatorów, jeżeli te podłączysz do tych wtyczek.
Rear - tył, Front - przód, Bottom - dół
anonek pisze:i mam dodatkowe pytanie od kabla od audio wychodzi 2 kabel o nazwie AC 97 go trzeba gdzieś podpiąć ??
anonek pisze:hmm podłączyłem takie szersze i one są od wentylatów i panel działa tak więc nie wiem czy to jest od wentylatorów
czasem to nie do dodatkowych wentylatorów ??
anonek pisze:i w panelu przednim usb jest czały czas pod napięciem ponieważ kiedy napęd zew. podłączam na wyłączonym komputerze to działa napęd XD (reaguje i otwiera się ) w tylnym panelu tak nie jest oO
anonek pisze:Jeszcze jedno jaki windows chodzi o oznaczenie x64 czy x86?
anonek pisze:a czy jak to tak podlaczylem tez tak bedzie samo ustawiac jak mocno ma chlodzic czy wtedy musze sterowac z panelu chlodzeniem ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości