AHCI.SSD.WinXP

Szukasz sterownika do komputera lub programu do obsługi urządzenia, pisz tutaj
Awatar użytkownika
Hannah

Użytkownik

AHCI.SSD.WinXP

Post25 mar 2013, 22:19

No to nie masz się co szczypać tylko zanieść kompa do serwisu

njapierw zadzwonię i dowiem się
Coś zauważyłem ale niech to będzie tylko moja tajemnica

Możesz:
1. zapytać - odpowiem
2. snuć domysły
3. pozostawić tajemnicę - Twój wybór i ja go szanuję
Tu same fajne chłopaki
- tak, dlatego odważyłam się tu przyjść; nie udzielam się na forach, natomiast faktem jest, że mam strasznie dużo problemów z komputerami i ta zła passa tak się zaczęła na początku tego roku, więc chyba jakiś felerny jest ten rok; no nic - trzeba walczyć i nie poddawać się; dziękuję za wszystkie rady, to dużo dla mnie znaczy
Dziękuję i pozdrawiam Was bardzo serdecznie :)
Aneczka

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

AHCI.SSD.WinXP

Post25 mar 2013, 22:25

tak, dlatego odważyłam się tu przyjść; nie udzielam się na forach, natomiast faktem jest, że mam strasznie dużo problemów z komputerami i ta zła passa tak się zaczęła na początku tego roku, więc chyba jakiś felerny jest ten rok; no nic - trzeba walczyć i nie poddawać się; dziękuję za wszystkie rady, to dużo dla mnie znaczy

Spoko, miło jest pomagać, a jeszcze milej jak się uda pomóc. Może po tym życiu będzie nam to wynagrodzone, a jak nie to chociaż ta chwila wdzięczności drugiej osoby. Tak czy siak, dzięki że jesteś, jak i za innych dzięki.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

AHCI.SSD.WinXP

Post26 mar 2013, 17:32

cosik_ktosik pisze:
tak, dlatego odważyłam się tu przyjść; nie udzielam się na forach, natomiast faktem jest, że mam strasznie dużo problemów z komputerami i ta zła passa tak się zaczęła na początku tego roku, więc chyba jakiś felerny jest ten rok; no nic - trzeba walczyć i nie poddawać się; dziękuję za wszystkie rady, to dużo dla mnie znaczy

Spoko, miło jest pomagać, a jeszcze milej jak się uda pomóc. Może po tym życiu będzie nam to wynagrodzone, a jak nie to chociaż ta chwila wdzięczności drugiej osoby. Tak czy siak, dzięki że jesteś, jak i za innych dzięki.

Dyplomata ;) .
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

Awatar użytkownika
Hannah

Użytkownik

AHCI.SSD.WinXP

Post08 kwie 2013, 08:35

Miarą wielkości człowieka jest jego gotowość do udzielenia pomocy drugiemu człowiekowi. Temat "przerabiam" na co dzień. Podobno tylko tyle jesteśmy warci - ile możemy z siebie dać drugiemu człowiekowi. Wkraczamy w kwestie egzystencjalne, fundamentalne, psychologiczno-filozoficzne ;)
Wracając do meritum - temat uważam za zamknięty: inna płyta, inny bios, etc. - to już zupełnie inny komputer. Jest OK.
Dziękuję i pozdrawiam Was bardzo serdecznie :)
Aneczka

• Reklama

Wróć do „Sterowniki”