KT6 DELTA ms-6590 nie ma dzwieku

Szukasz sterownika do komputera lub programu do obsługi urządzenia, pisz tutaj
Awatar użytkownika
XMan

Globalny Moderator
Posty: 13381
Rejestracja: 30 lis 2008, 00:40

KT6 DELTA ms-6590 nie ma dzwieku

Post25 mar 2014, 11:25

podłączam słuchawki z mikrofonem w inne gniazda i nie działa.....

Dokładniej, pod które gniazda podłączasz i czy prawidłowo zgodnie z kolorami ?
Z tylnego panelu obudowy czy z przedniego ?
Zainstalowałeś prawidłowo Chipset ?
Zainstalowany Service Pack 3 dla Windows XP PL ?
Aby go zainstalować to wcześniej musisz posiadać SP1 lub Service Pack 2 dla Windows XP PL
Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
Obrazek
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

ejaco

Użytkownik
Posty: 22
Rejestracja: 04 cze 2015, 10:27

KT6 DELTA ms-6590 nie ma dzwieku

Post18 lis 2015, 17:34

można prosić o te linki? bo nie działają..... a mam taki komp do ogarnięcia....

Awatar użytkownika
XMan

Globalny Moderator
Posty: 13381
Rejestracja: 30 lis 2008, 00:40

KT6 DELTA ms-6590 nie ma dzwieku

Post18 lis 2015, 19:52

Jeżeli to jest dokładnie ta sama płyta oraz system Windows XP SP3
to pobierz i zainstaluj te sterowniki:

Chipset
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Audio
http://www.hotfix.pl/infusions/pro_down ... 0-p309.htm

W razie problemów pobierz za pomocą innej przeglądarki.
Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
Obrazek
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

ejaco

Użytkownik
Posty: 22
Rejestracja: 04 cze 2015, 10:27

KT6 DELTA ms-6590 nie ma dzwieku

Post21 lis 2015, 08:48

Dzięki bardzo. Już działa wszystko :banan: :banan: :banan:



  • Reklama

Wróć do „Sterowniki”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość