Probem ze sterownikami ATI X800 GTO

Szukasz sterownika do komputera lub programu do obsługi urządzenia, pisz tutaj

Probem ze sterownikami ATI X800 GTO

Postprzez djkamil09061991 » 23 lip 2011, 18:34

hm.... dziwne, po odinstalowaniu sterownika przeczyściłeś komputer driver cleanerem??? może spróbuj zainstalować sam sterownik bez panelu CCC
Avatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
 
Posty: 6700
Dołączył(a): 18 lut 2009, 12:54
Lokalizacja: Lubań
Blog: Zobacz Blog (6)
    Windows XPChrome
 

Probem ze sterownikami ATI X800 GTO

Postprzez Adkins » 23 lip 2011, 18:54

zainstalowalem ten stary sterownik z plytki i pojawil sie po 5 min grania niebieski ekran z napisami : pojawil sie problem i system windows zostanie zamkniety aby zapobiec uszkodzeniu komputera.
wydaje sie ze przyczyna problemu jest nastepujacy plik : ati2dvag i dalej cos pisalo o szukodzonym sterowniku czy cos takiego i na samym dole zrzucanie fizycznej pamieci

-- 23 lip 2011, 18:54 --

tak czyscilem tym programem co podales i jak teraz z plytki instalowalem to bez ccc bylo
Adkins

Użytkownik
 
Posty: 83
Dołączył(a): 23 lip 2011, 12:13
Kasa: 121.50

Probem ze sterownikami ATI X800 GTO

Postprzez djkamil09061991 » 23 lip 2011, 19:01

Odinstaluj obecny sterownik i sprawdz czy tak samo będzie na sterownikach omegi:
Avatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
 
Posty: 6700
Dołączył(a): 18 lut 2009, 12:54
Lokalizacja: Lubań
Blog: Zobacz Blog (6)
    Windows XPChrome
 

Probem ze sterownikami ATI X800 GTO

Postprzez Adkins » 23 lip 2011, 23:25

pisalo ze nie przeszly testu czy zgodnosci ale i tak zainstalowalem nie mam nic do stracenia najwyzej spale ta karte ^^

-- 23 lip 2011, 23:25 --

nie wiem ock ale na tych omegach jak juz sa zainstalowane wykrywa mi karte jako nowy sprzet tak jak by ich nie bylo
Adkins

Użytkownik
 
Posty: 83
Dołączył(a): 23 lip 2011, 12:13
Kasa: 121.50

Probem ze sterownikami ATI X800 GTO

Postprzez djkamil09061991 » 24 lip 2011, 00:19

Sprawdz jeszcze najnowsze(bedzie pisalo ze nie przeszlo testów ale daj kontynuuj):

jesli bedzie to samo to sprawdz bardzo stare :D:


Po instalacji sterownika dla pewności zaaktualizuj directx:
Avatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
 
Posty: 6700
Dołączył(a): 18 lut 2009, 12:54
Lokalizacja: Lubań
Blog: Zobacz Blog (6)
    Windows XPChrome
 

Probem ze sterownikami ATI X800 GTO

Postprzez Adkins » 24 lip 2011, 11:36

te najnowsze zainstalowalem i nic nie pisalo ze nie przeszly testow i problem nadal byl teraz zainstalowalem te starsze i directa instaluje moze sie uda

-- 24 lip 2011, 11:36 --

problem jest nadal i chyba jeszcze gorszy bo pol pulpitu mialem czarny po resecie caly czas byl czarny po zmianie tapety sie odwiesilo :doh:
Adkins

Użytkownik
 
Posty: 83
Dołączył(a): 23 lip 2011, 12:13
Kasa: 121.50

Probem ze sterownikami ATI X800 GTO

Postprzez djkamil09061991 » 24 lip 2011, 12:04

Adkins napisał(a):problem jest nadal i chyba jeszcze gorszy bo pol pulpitu mialem czarny po resecie caly czas byl czarny po zmianie tapety sie odwiesilo

hm... dzwine tyle sterowników i na każdym to samo, może sama karta jest uszkodzona?
Avatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
 
Posty: 6700
Dołączył(a): 18 lut 2009, 12:54
Lokalizacja: Lubań
Blog: Zobacz Blog (6)
    Windows XPChrome
 

Probem ze sterownikami ATI X800 GTO

Postprzez Adkins » 24 lip 2011, 13:57

nie wiem juz sam chyba przywroce system do takiego stanu jak bylo po formacie zeby chodzilo chociaz ledwo co ale chodzilo bez tych bledow bo w ta gre co ja gram mozna odpalic 1 klient 2 nawet 10 ja po formacie max 1 odpalalem jak juz 2 to byl problem a co do resetu biosu to jak wyjme baterie i zle wloze moge cos spalic ?
Adkins

Użytkownik
 
Posty: 83
Dołączył(a): 23 lip 2011, 12:13
Kasa: 121.50

Probem ze sterownikami ATI X800 GTO

Postprzez djkamil09061991 » 24 lip 2011, 14:06

Sprawdz 3 sposób:
Avatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
 
Posty: 6700
Dołączył(a): 18 lut 2009, 12:54
Lokalizacja: Lubań
Blog: Zobacz Blog (6)
    Windows XPChrome
 

Probem ze sterownikami ATI X800 GTO

Postprzez Adkins » 11 sie 2011, 13:37

ok mam takiego samego biosa chyba bo tez niebieski ekran i takie same konfigi ^^

-- 24 lip 2011, 14:41 --

ok bios zresetowany

-- 24 lip 2011, 21:04 --

czyli juz nic nie idzie zrobic ? ;(

-- 11 sie 2011, 13:37 --

jednak była karta graf spalona już dopiero mam inną nividy
Adkins

Użytkownik
 
Posty: 83
Dołączył(a): 23 lip 2011, 12:13
Kasa: 121.50

Poprzednia strona


  • Reklama

Powrót do Sterowniki



 


  • Related topics
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość