Darmowe smsy w simplus
- bajbus
Darmowe smsy w simplus
Przeczytałeś zamieszczone pod spodem szczegóły pakietu? Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
Darmowe smsy w simplus
czyli to :
Czyli tak jak pisałem, wszystko strace co mam teraz tak ? pytanie teraz. Jak byłem w mix-plusie i splacilem już telefon doładowaniami za 50 zl miesięcznie to po co baba w plusie kazala mi przejść na taka ciulowatą taryfe PNK rok waznosci konta w której gowno jest ? - zamiast mi dac cos dobrego co potrzebuje ?
Zmiana taryfy powoduje utratę warunków promocyjnych wynikających z poprzedniej taryfy i dezaktywację promocji, które nie są dostępne w wybranej taryfie.
Czyli tak jak pisałem, wszystko strace co mam teraz tak ? pytanie teraz. Jak byłem w mix-plusie i splacilem już telefon doładowaniami za 50 zl miesięcznie to po co baba w plusie kazala mi przejść na taka ciulowatą taryfe PNK rok waznosci konta w której gowno jest ? - zamiast mi dac cos dobrego co potrzebuje ?
- bajbus
Darmowe smsy w simplus
Tak jest właśnie w plusie i tak samo jak do nich dziś dwa razy dzwoniłem i najpierw facet mówił co innego potem zadzwoniłem drugi raz zgłosiła się babeczka i mowiła co innego więc co tu dużo gadać do dupy jest ten plus i tyle
-
- Reklama