Darmowe smsy w simplus
-
Darmowe smsy w simplus
Mam na moim telefonie uruchomioną taryfe PNK Rok Ważności Konta i promocje Rok Ważności Konta. Przeszedłem teraz na simplus. Powiedzcie mi proszę jakie mogą być kody, bym sobie mógł uruchomić usługe darmowe smsy z jednym wybranym numerem w plusie ? Proszę o pomoc w tej sprawie.
- bajbus
Darmowe smsy w simplus
Witam tutaj masz wszystko Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
Darmowe smsy w simplus
Nie mogę znaleźć tam włączenia usługi darmowych smsów z wybranym numerem w plusie za 5 zł, żeby mieć za darmo a nie tak, ze będę placil za jednego smsa jeden grosz. Tylko chce mieć za darmo. Możecie mi pomoc ?
- bajbus
Darmowe smsy w simplus
Skontaktuj się z biurem obsługi klienta lub idz do salonu plusa i dowiedz się czy mają w jakiejś taryfie darmowe sms z jednym nr bo trochę się pozmieniało bo w innych sieciach są takie opcje a w plusie teraz się nie oriętuje jak tam jest z tymi taryfami na kartę
-
Darmowe smsy w simplus
Byłem w salonie plusa i powiedzieli mi, że w mojej taryfie PNK Rok Ważności Konta nie ma żadnej usługi-promocji smsy za darmo ani rozmowy za darmo. Żadnego takiego pakietu nie ma. Jeśli chce mieć smsy za darmo to musze zmienić taryfe na inną ale wtedy będę musiał co miesiąc doładowywać konto za 30 zł i. Ale d*** wielka no

- bajbus
Darmowe smsy w simplus
To jest właśnie Plus.Korzystałem kiedyś z ich usług na kartę i nie byłem wogóle zadowolony z ofert jakie proponowali i po miesiącu zrezygnowałem i przeszedłem przetestować oferty innych operatorów i byłem bardzo zadowolony z ich ofert dodam że korzystałem z usług innych operatorów tylko dla sprawdzenia jakie promocje oraz oferty daje dany operator i tylko na plusie się zawiodłem.Sam korzystam z usług od orange i nie zmieniam na innego operatora ponieważ korzystam z tych usług od czasu jak nazywało się to wcześniej Idea
- XMan
Darmowe smsy w simplus
Żadnego takiego pakietu nie ma. Jeśli chce mieć smsy za darmo to musze zmienić taryfe na inną ale wtedy będę musiał co miesiąc doładowywać konto za 30 zł i. Ale d*** wielka no![]()
Jak nie ma to nakichaj na nich i nie musisz doładowywać co m-c.
Inna oferta:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Wykupiłem odpowiedni starter za 5 zł. oraz doładowałem tylko 30 zł. rok temu
i mam ważne konto jeszcze po roku czasu do następnego m-ca 2014.02.27

-
Darmowe smsy w simplus
Jestem zawiedziony teraz okropnie
Bo w tej taryfie PNK Rok Ważności Konta mam 19 groszy za każdego jednego smsa i 29 groszy za minute rozmowy. Nie mam zadnych innych wogole promocji żeby sobie wlaczyc
O dupe to rozbic !!
Jedyne plus to tylko to, ze mogę sobie doladowac konto za 5 zl raz na rok i tyle. Ale tak to gowno Wielkie mam w tej taryfie !!
Wczesniej miałem mix-plusa i doładowywałem telefon co miesiąc za 50 zl bo spłacałem telefon tymi doładowaniami i miałem w ofercie darmowe smsy do plusa za 10 zl i darmowe rozmowy z wybranym numerem.
A teraz po splaceniu telefonu tymi doładowaniami powiedzieli mi ze będzie mi lepiej w plusie na karte.
I co ? i wielka chujnia jest jak nic bo gowno tam mają.

Jedyne plus to tylko to, ze mogę sobie doladowac konto za 5 zl raz na rok i tyle. Ale tak to gowno Wielkie mam w tej taryfie !!
Wczesniej miałem mix-plusa i doładowywałem telefon co miesiąc za 50 zl bo spłacałem telefon tymi doładowaniami i miałem w ofercie darmowe smsy do plusa za 10 zl i darmowe rozmowy z wybranym numerem.
A teraz po splaceniu telefonu tymi doładowaniami powiedzieli mi ze będzie mi lepiej w plusie na karte.
I co ? i wielka chujnia jest jak nic bo gowno tam mają.

- bajbus
Darmowe smsy w simplus
Trochę zachamuj z wulgaryzmami bo poleci ostrzeżenie.Wracając do tematu to niestety w plusie tak już jest i powiedz czy jest jakiś problem żeby zmienić operatora? Wybierz sobie np orange i będziesz miał np darmowe rozmowy z wybranym numerem i wydaje mi się że to jest lepsza opcja niż sms do jednego numeru
-
Darmowe smsy w simplus
bajbus pisze:.. i powiedz czy jest jakiś problem żeby zmienić operatora? Wybierz sobie np orange
U mnie wszyscy sa w plusie z rodziny. I moja tez ma telefon w plusie i wlasnie do niej chce mieć te darmowe smsy.
Ale widze ze się nie da. Nie wiem, czy nie zrezygnuje z tej oferty na karte i nie wezme sobie znow telefonu nowego na doładowania w mix-plus żeby znowu mieć darmowe rozmowy i smsy.
Nie wiem czemu wogole oni w plusie mi takie cos zaproponowali, skoro mowilem jak jest to u mnie to dali mi takie pfff, nie wiadomo co.

- bajbus
Darmowe smsy w simplus
Przed końcem umowy powinieneś zadzwonić do BOK lub iść do salonu plusa i powiedzieć że przechodzisz na kartę ale z tymi samymi promocjami które miałeś w mix'ie i nie było by żadnego problemu 

-
Darmowe smsy w simplus
Wlasnie o to chodzi ze jak byłem w mix-plus i miałem tylko dwa doładowania do końca umowy za 50 zl,jedno w listopadzie i drugie ostatnie w grudniu 2013r to powiedziała mi pani w salonie plusa wtedy ze:
- jeśli doladuje sobie konto za 50 zl już ostatni raz to będzie wtedy koniec mix plusa i będzie to dobry moment i korzystny dla mnie, zebym przeszedł w simplus na doładowania na karte. Korzystna dla mnie będzie taryfa PNK Rok Waznosci konta, w której tylko raz na rok doladuje sobie konto tylko za 5 zl.
Napisala mi na kartce ze mam wtedy po ostatnim doładowaniu wyslac smsa o treści PNK na numer 2699 i po 8 dniach od wyslania tego smsa przechodzę z mix na simplus.
Po 8 dnia dostałem smsa ze już nie jestem w mixie tylko w simplusie wiec zgodnie z tym co ta pani napisala na karteczce wpisałem kolejne kody *147*18# wtedy zmienie taryfe za 3 zł na taryfe PNK Rok waznosci konta.
Miałem wpisac kolejny kod uruchamiający promoje rok waznosci konta: *136*11*04# i miałem czekac na sms potwierdzający, po którym miałem zasilić konto za 5 zl.
Tak tez zrobiłem i data następnego doładowania konta mam 31.12.2014 - czyli rok
I nic innego mi nie poradzila jak tylko jeszcze zaoferowala mi ze jeśli to mi się uda zrobić co mi napisala na kartce to powinno mi się tez udac wlaczyc promocje Nielimitowane SMS-y do wszystkich sieci za 3 grosze/SMS kodem *136*11*03#
Ale ta usluga niechce mi się wlaczyc i pisze ze usluga chwilowo nie dostapna, Proszę skontaktować się z BOK.
I tyle. Nic więcej. Może ktoś mi pomoc ?
- jeśli doladuje sobie konto za 50 zl już ostatni raz to będzie wtedy koniec mix plusa i będzie to dobry moment i korzystny dla mnie, zebym przeszedł w simplus na doładowania na karte. Korzystna dla mnie będzie taryfa PNK Rok Waznosci konta, w której tylko raz na rok doladuje sobie konto tylko za 5 zl.
Napisala mi na kartce ze mam wtedy po ostatnim doładowaniu wyslac smsa o treści PNK na numer 2699 i po 8 dniach od wyslania tego smsa przechodzę z mix na simplus.
Po 8 dnia dostałem smsa ze już nie jestem w mixie tylko w simplusie wiec zgodnie z tym co ta pani napisala na karteczce wpisałem kolejne kody *147*18# wtedy zmienie taryfe za 3 zł na taryfe PNK Rok waznosci konta.
Miałem wpisac kolejny kod uruchamiający promoje rok waznosci konta: *136*11*04# i miałem czekac na sms potwierdzający, po którym miałem zasilić konto za 5 zl.
Tak tez zrobiłem i data następnego doładowania konta mam 31.12.2014 - czyli rok
I nic innego mi nie poradzila jak tylko jeszcze zaoferowala mi ze jeśli to mi się uda zrobić co mi napisala na kartce to powinno mi się tez udac wlaczyc promocje Nielimitowane SMS-y do wszystkich sieci za 3 grosze/SMS kodem *136*11*03#
Ale ta usluga niechce mi się wlaczyc i pisze ze usluga chwilowo nie dostapna, Proszę skontaktować się z BOK.
I tyle. Nic więcej. Może ktoś mi pomoc ?

- bajbus
Darmowe smsy w simplus
W takim razie spróbuj ze zmianą taryfy np na 36.6 i zobacz czy te kody zadziałają
-
Darmowe smsy w simplus
tylko wtedy czy będę miał aktywna taryfe rok waznosci konta ? czy jakby to działało ?
- bajbus
Darmowe smsy w simplus
Zmiana taryfy nie ma nic wspólnego z ważnością konta a taryfę możesz sobie zmieniać kiedy chcesz i na jaką chcesz chyba że ustawisz jakieś pakiety to wtedy nie można zmianiać taryfy na inną gdyż aktywne pakiety przepadna i pieniądze pobrane z konta za te pakiety też przepadają
-
- Reklama