Witam. jak zwykle potrzebuję waszej pomocy. Sprawy maja się tak nie mogłem zainstalować stera z podanej stronki (wyskakują mi jakieś błędy z dll: 1- nie znaleziono punktu wyjścia procedury _except_handler4_common w bibliotece msvcrt.dll. 2 nie zna...... QueryFullProcessImageNameA w bibliotece Kernel32.dll reszte ponaprawiałem bo brakowalo masę innych dll . ) ściągnąłem inny sterownik do grafiki działa ale czuje ze jest słabszy ,i pytanie czy sterownik do grafiki może mieć 14-20mb ,mniej jak ster do karty dzwiękowej ? no i teraz podsumuje o co mi chodzi :
-Mam windowsa mx rgb tymczasowo i chciałem zainstalować normalnego windowsa xp profesional sp3 pl i wpisać swój klucz do niego żeby było wszystko w porządku . Ściągnąłem tego
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników wrzuciłem go na pendriva przez specjalny program zainstalowałem i lipa sterownik dalej nie poszedł pc chodził gorzej niż wcześniej (( ehh dodam ze znalazłem dokladniejsza stronke ze sterami
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ale sterownik w sumie ten sam . no i nie wiem co robić chciał bym chociaż raz wgrać wszystko żeby było tak jak ma byc kompatybilne ze sobą w 100% , na początek może pomożecie mi znaleść najlepszego windowsa dla mnie takiego żebym mógł wprowadzić swój key i żeby wszytko było ok ,a może macie jakieś lepsze pomysły co do windowsa np coś podobnego do tego mx jest on wydajniejszy, szybszy i ładniej wygląda niż normalny ,tylko jest troche za stary nie można zainstalować na nim niektórych programów itp. i nie wiem czy jest legalny co gorsza . no to narazie na tyle to musze zrobic jako pierwsze moj pc i na naklejce pisze tak Windows xp profsional hp kod kreskowy i klucz
nizej
hp compaq dc5700 S mall from factor
hp compaq dc5700 sff base unti all
hp s/n czc7445s9q
p/n ew290av
z gory dziekuje pozdrawiam XD