Zacinajacy sie pc i za maloło wydajny

Wszystko co dotyczy bezpieczeństwa systemów oraz walki z malware, w szczególności analiza logów
kryspiss

Użytkownik

Post19 wrz 2013, 18:21

OK dzięki wielkie dzisiaj przejże to , też podejrzewam uszkodzenie ,gdyż czasami podczas gry wyskakują mi blue screen'y na początku myślałem ze to przez świeżo zakupiony dysk ale przeswietliłęm go czy nie ma bad sector-ow i nie było wyszło ze dysk jest ok, i screen y wyskakuja mi tylko podczas grania.
ok jescze raz wielkie dzięki , i do następnego napisania:) :D :D

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post20 wrz 2013, 21:36

kryspiss pisze:OK dzięki wielkie dzisiaj przejże to , też podejrzewam uszkodzenie ,gdyż czasami podczas gry wyskakują mi blue screen'y na początku myślałem ze to przez świeżo zakupiony dysk ale przeswietliłęm go czy nie ma bad sector-ow i nie było wyszło ze dysk jest ok, i screen y wyskakuja mi tylko podczas grania.
ok jescze raz wielkie dzięki , i do następnego napisania:) :D :D

OK. Czy temat można zamknąć?
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

kryspiss

Użytkownik

Post05 lis 2013, 20:00

Przepraszam ze tak puzno ale dopiero przeczytałem oczywiście że można :P ,jak już nie jest zamknięty.
Ostatnio zmieniony 05 lis 2013, 20:00 przez djarta, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Zamykam.

• Reklama

Wróć do „Bezpieczeństwo”