mariner01 pisze:Iron Man 3 - jeszcze lepszy niż "2"
Zgadzam się

mariner01 pisze:Iron Man 3 - jeszcze lepszy niż "2"
LupeR pisze:Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Zwykła komedyjka, ale w niektórych momentach myślałem że pęknę ze śmiechu
stukot pisze:Ostatnio oglądałam Człowieka ze stali o perypetiach Supermana, od czasu jego dzieciństwa, aż do momentu gdy włożył swój uniform. To był bardzo długi i mroczny film. Fajna była koncepcja przyszłego herosa, jako osoby która próbuje znaleźć swe miejsce na Ziemi i ustalić jakie jest jej przeznaczenie. Gdzieś tak od drugiej połowy było zwykłe, przeciągające się mordobicie, zakończone w sposób niezwykle brutalny, jak na herosa.
Zdecydowanie nie polecam Człowieka ze stali. Fakt, miał być realistyczny, ale wyszedł tak mroczny, jak jakaś opowieść o Batmanie.
Banana pisze:Atlas chmur Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Bardzo ciekawy film, nie da się nudzić chociaż fabuła nieźle zakręcona.
kominekl pisze:Oglądałem. Uwaga! Nudziłem się .
kominekl pisze:Banana pisze:Atlas chmur Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Bardzo ciekawy film, nie da się nudzić chociaż fabuła nieźle zakręcona.
Oglądałem. Uwaga! Nudziłem się.
Lena pisze:Mój brat 3 razy zasnął na Matrixie a ja uwielbiam ten film taka komedia romantyczna dla informatyków
LupeR pisze:Mój brat 3 razy zasnął na Matrixie a ja uwielbiam ten film taka komedia romantyczna dla informatyków
Piecka pisze:Ostatnio oglądałem film Dzienniki Motocyklowe. Świetny, polecam !:)
jackrostowski pisze:Oglądałem Dzienniki Motocyklowe. O Ernesto Guevarze za nim stał się Che. Całkiem fajny.
Ktoś może był na World War Z? Hit czy kit?
jackrostowski pisze:Ktoś może był na World War Z?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość