Jaki film ostatnio oglądałeś\ oglądałaś?

Interesujesz się fotografią, muzyką, sportem bądź Masz inne ciekawe hobby? Porozmawiaj o nim w tym dziale!
Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator

Post15 cze 2013, 01:39

Oglądałem ostatnio Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników już drugi raz, i polecam ten film.
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Post17 cze 2013, 17:18

Ostatnio oglądnęłam 1000 lat po Ziemi. Dwóch kosmicznych rozbitków i bestia wyczuwająca strach rozbijają się na planecie, wyjątkowo nieprzyjaznej dla ludzi i muszą walczyć o przetrwanie. Świetne efekty specjalne, niezła gra aktorów, wciągająca fabuła. Krótko mówiąc, polecam ten film.
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

Awatar użytkownika
mensajero

Użytkownik

Post20 cze 2013, 21:23

Ostatnio ogladalem Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników i film bardzo mi sie spodobal. Dosc nietypowy, nieschematyczny scenariusz, choc od poczatku filmu wiadomo jak sie skonczy, bo to kino familijne. Dodatkowym smaczkiem jest rola Robina Williams'a, którego bardzo lubię, a którego dawno nigdzie nie widziałem.

Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator

Post21 cze 2013, 00:39

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

hmm co tu powiedzieć, film z 2000 roku więc większość widziała,mroczny klimat, nieco dramatyczny znany z filmu Szósty zmysł,opleciony realizmem film o superbohaterze skłania do fantazji na ten temat ;)

Awatar użytkownika
bajbus

Ekspert

Post21 cze 2013, 16:52

transformers 3
co by tu napisać, kontynuacja poprzednich części fajne efekty specjalne zreszta kto widział ten film wie o co chodzi :) dla tych którzy nie widzieli polecam
Hotfix
Pozdrawiam,
Obrazek :)

Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator

Post22 cze 2013, 02:08

na wszystkich częściach byłem w kinie, mogę śmiało powiedzieć że jestem fanem całej trylogii, część czwarta już w produkcji :D ( Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników )

Skusiłem się ostatnio na Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ,widzę także że szykuje się następna część pt. Sin City: A Dame To Kill For

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post22 cze 2013, 14:02

LupeR pisze:na wszystkich częściach byłem w kinie, mogę śmiało powiedzieć że jestem fanem całej trylogii, część czwarta już w produkcji :D ( Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników )

Skusiłem się ostatnio na Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ,widzę także że szykuje się następna część pt. Sin City: A Dame To Kill For

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator

Post24 cze 2013, 00:42

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników - thriller trzymający w napięciu do samego końca,mam wrażenie że film tak jakby pokazał co robić jak się zostanie porwanym i wrzuconym do bagażnika ;) ,ciekawe zakończenie.

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post24 cze 2013, 09:28

LupeR pisze:Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników - thriller trzymający w napięciu do samego końca,mam wrażenie że film tak jakby pokazał co robić jak się zostanie porwanym i wrzuconym do bagażnika ;) ,ciekawe zakończenie.

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

Awatar użytkownika
greh

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Post24 cze 2013, 11:21

Ostatnio oglądałem: Bedtime Stories :D
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Zignorowanie PW od moda powoduje chorobę, zwaną żółtaczką.
Ludzie! Piszcie po polsku. Jest różnica czy robisz komuś ŁASKĘ, czy LASKE.

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post24 cze 2013, 22:22

greh pisze:Ostatnio oglądałem: Bedtime Stories :D

Jedyne co Ty mogłeś ostatnio oglądać to RedTube (nie podam wyjątkowo odsyłacza :D ) :D :D :D .

Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator

Post25 cze 2013, 00:21

Oglądałem Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ,kiedyś mis się bardziej podobał.

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post25 cze 2013, 09:59

Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator

Post25 cze 2013, 17:39

kominekl pisze:Chłopaki Nie Płaczą

postanowiłem oglądnąć, i tak mnie wzięło że od razu całą swoją bibliotekę przeszukałem pod względem polskich komedii.

Obejrzałem także Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników :oki:

To akurat nie komedia, ale jak już trafiłem na to, to obejrzałem: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post25 cze 2013, 20:59

LupeR pisze:
kominekl pisze:Chłopaki Nie Płaczą

postanowiłem oglądnąć, i tak mnie wzięło że od razu całą swoją bibliotekę przeszukałem pod względem polskich komedii.

Obejrzałem także Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników :oki:

To akurat nie komedia, ale jak już trafiłem na to, to obejrzałem: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Symetria mi się nie podobała :D .

• Reklama

Wróć do „Hobby”