np. oglądałem ostatnio :
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Z życia wzięte

XMan pisze:Co tam amerykańskie filmy - jest dużo polskich filmów które można oglądać przez całe życie kilkaset razy![]()
np. oglądałem ostatnio :
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Z życia wzięte
kominekl pisze:Niby stary, a nowy...
LupeR pisze:kominekl pisze:Niby stary, a nowy...
Oglądałem już kiedyś ale nie mogłem się powstrzymać aby jeszcze raz obejrzeć![]()
Dzisiaj zaliczyłem Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
stukot pisze:Ostatnio oglądnęłam 1000 lat po Ziemi. Dwóch kosmicznych rozbitków i bestia wyczuwająca strach rozbijają się na planecie, wyjątkowo nieprzyjaznej dla ludzi i muszą walczyć o przetrwanie. Świetne efekty specjalne, niezła gra aktorów, wciągająca fabuła. Krótko mówiąc, polecam ten film.
LupeR pisze:Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkownikówstukot pisze:Ostatnio oglądnęłam 1000 lat po Ziemi. Dwóch kosmicznych rozbitków i bestia wyczuwająca strach rozbijają się na planecie, wyjątkowo nieprzyjaznej dla ludzi i muszą walczyć o przetrwanie. Świetne efekty specjalne, niezła gra aktorów, wciągająca fabuła. Krótko mówiąc, polecam ten film.
A mi się średnio podobał, jak na mój gust był nieco nudny, ale i tak bym polecił bo jednak wkręciłem się w tą historię.
LupeR pisze:Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników - średnio mi podszedł, film jest bardziej historyczno-polityczno-romantyczny, mimo tego historia wciągająca.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość