LupeR pisze:Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników - słaby film, zdawał mi się taki naiwny miejscami.
Po recenzji, nawet nie oglądam.
LupeR pisze:Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników - słaby film, zdawał mi się taki naiwny miejscami.
LupeR pisze:Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników - ciekawy i oryginalny, a zarazem nudny i przegadany, film opowiada o grupie naukowców obalających i wyjaśniających zjawiska paranormalne. Medium, duchy, jasnowidze mają się czego bać, bo "oni" wyjaśniają każdą paranormalną ściemę, aż do pewnego momentu
pinokio pisze:horror,nawet dobry,momentami włos jeży się na głowie
greh pisze:pinokio pisze:horror,nawet dobry,momentami włos jeży się na głowie
Ba, jak tylko na głowie to nie warto oglądać.
A co, jak ktoś łysy?![]()
Zaraz będę oglądał: Person.of.Interest.S03E06.HDTV.x264-LOL
hopmodna pisze:Byłam u rodziny i tam codziennie wieczorkiem oglądaliśmy inny ,ostatniego dnia obejrzałam horror "Nie możliwe" nawiązujący do tsu-nami . Nawet oglądaliśmy go w wielkim skupieniu i dreszczem emocji.Polecam.
greh pisze:Polecam (co prawda serial, ale też się go ogląda) Sleepy Hollow
LupeR pisze:Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników - raczej nic specjalnego, na jeden raz. Tematyka dobra ale spodziewałem się czegoś więcej.
Agentka otrzymuje zadanie przeniknięcia do ekologiczno-anarchistycznej grupy zwanej "Grupą Wschód". Po czasie zaczyna coraz bardziej rozumieć i utożsamiać się z tą grupą i ich działaniami. Celem tej grupy są oczywiście zagrażający przyrodzie i innym ludziom szefowie wielkich korporacji.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości