Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Wszystko co dotyczy oprogramowania komputerowego
Scenic

Użytkownik
Posty: 8
Rejestracja: 15 sty 2016, 10:30

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post18 sty 2016, 20:19

only
na hitachi jest sposób ale nie ma programu darmowego aby to ogarnąc i wątpie,że kiedys ktoś go stworzy.

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 632
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post18 sty 2016, 21:33

Jan pas może stworzyć, a nawet jak by chciał, to dla własnego dobra nie stworzy. To kura znosząca złote jaja, nie to co WD.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

Awatar użytkownika
janpas

Globalny Moderator
Posty: 2115
Rejestracja: 27 mar 2009, 00:13
Lokalizacja: Lisek
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post18 sty 2016, 23:53

only
Musisz przysłać nie ma opcji jak na razie tylko sprzętowo
Zrobię za wysyłkę i piwko

scenic
Wiem że podpuszczanie to twoje ulubione zadanie
Ale nie zrobię programu bo już pisałeś że nie wolno przerabiać programów
Więc obstajemy ze tylko sprzętowo :D :P co nie do końca jest aż tak prawdziwe
można chałupniczo to też zrobić :)

Testowałem ale sporo pracy z tym jest
Sprzętowo idzie szybciej
Grunt to spokój
pomyśl dwa razy zanim zrobisz coś raz

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Szczęśliwego Nowego Roku

xsagan

Użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 11 sty 2016, 17:07

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post20 sty 2016, 10:40

janpas -prosze o dane do wysylki na pm.

Awatar użytkownika
janpas

Globalny Moderator
Posty: 2115
Rejestracja: 27 mar 2009, 00:13
Lokalizacja: Lisek
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post20 sty 2016, 19:03

xsagan

Poszło na PW
Grunt to spokój
pomyśl dwa razy zanim zrobisz coś raz

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Szczęśliwego Nowego Roku

only

Użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 13 sty 2016, 16:14

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post21 sty 2016, 15:44

janpas

No niestety nie mogę jeszcze wysyłać PW a z gg nie korzystam. Naliczyłem 12 dysków (10 hitachi i 2 wd). Jeśli ciągle jesteś chętny się nimi zająć to poproszę o adres na PW :)

Awatar użytkownika
janpas

Globalny Moderator
Posty: 2115
Rejestracja: 27 mar 2009, 00:13
Lokalizacja: Lisek
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post21 sty 2016, 16:20

only
Poszło na pocztę zapakuj i wyślij
Grunt to spokój
pomyśl dwa razy zanim zrobisz coś raz

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Szczęśliwego Nowego Roku

only

Użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 13 sty 2016, 16:14

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post21 sty 2016, 22:21

janpas
Tymi WD też chcesz się zająć?

Awatar użytkownika
janpas

Globalny Moderator
Posty: 2115
Rejestracja: 27 mar 2009, 00:13
Lokalizacja: Lisek
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post01 lut 2016, 22:32

only Tak nie ma problemu
Jakiś filmik sobie znowu dla rozrywki nakręcę

only dyski dotarły dam znać jak zrobię
Grunt to spokój
pomyśl dwa razy zanim zrobisz coś raz

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Szczęśliwego Nowego Roku

oszczepanek12

Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 07 lut 2016, 11:19

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post07 lut 2016, 16:19

Witam
Jest mały problem raczej uszkodzilem dysk bo sie zagapiłem i zamiast 33 wcisłem 02 i teraz nie mogę wgrać romu nic da radę to odkrecic ?

Awatar użytkownika
janpas

Globalny Moderator
Posty: 2115
Rejestracja: 27 mar 2009, 00:13
Lokalizacja: Lisek
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post08 lut 2016, 19:49

no tak da rade skontaktuj się ze mną
pomogę
a po podpięciu startuje w ogóle
Grunt to spokój
pomyśl dwa razy zanim zrobisz coś raz

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Szczęśliwego Nowego Roku

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 632
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post09 lut 2016, 20:23

Hehe Janek zaczyna się fala uwalonych BUDT <jupi>
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

a543755

Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 10 lut 2016, 16:55

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post10 lut 2016, 16:55

Da się to jakoś zrobić przez Oracle VM VirtualBox ? Niestety program wymaga win 32 bitowego i na 64 nie chce działać.

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 632
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post10 lut 2016, 22:07

Nie działa na wirtualnej maszynie. Chcesz mogę ci to odblokować.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

Awatar użytkownika
janpas

Globalny Moderator
Posty: 2115
Rejestracja: 27 mar 2009, 00:13
Lokalizacja: Lisek
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post12 lut 2016, 19:54

Witam
z czasem kiepsko
muszę zrobić poradnik dla win x 64
działa nawet na win 10 testowałem
w wolnej chwili zrobię poradnik AV
Grunt to spokój
pomyśl dwa razy zanim zrobisz coś raz

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Szczęśliwego Nowego Roku



  • Reklama

Wróć do „Oprogramowanie”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości