Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Wszystko co dotyczy oprogramowania komputerowego
Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 632
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post15 sty 2016, 22:22

soze pisze:Nic nikomu nie wysyłałem jeszcze i nie wiem jak to się robi :lol:
Wyrzuciłem ten dysk do kosza. Nie chcę na nim zarobić czy odzyskać pieniędzy.
A tym bardziej inwestować w niego.
To po jaką cholerę teraz poważnym ludziom zawracasz gitarę? WG mnie idiotyczne postępowanie, wyrzucając pełłnosprawny dysk :roll:
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

Scenic

Użytkownik
Posty: 8
Rejestracja: 15 sty 2016, 10:30

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post16 sty 2016, 00:21

Jak ktos ma problem to mogę mu odblokowac zdalnie jak tylko znajde czas. A juz kiklanascie dysków odblokowałem wiec mam wprawę.

A co do sprzętu to mam programator + lutownice rózne wiec trochę wieksze możliwosci nic zwykłe osoby.

soze
A co za problem iść na pocztę . Kupujesz za 1zł koperte. Prosisz o druk do paczki . Wypełniasz Kasują Cie i to wszystko ;]

Z checią bym go naprawił. :)

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 632
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post16 sty 2016, 00:48

Scenic pisze:Jak ktos ma problem to mogę mu odblokowac zdalnie jak tylko znajde czas. A juz kiklanascie dysków odblokowałem wiec mam wprawę.
Jak ty nie masz czym tego odblokować, demem sobie możesz conajwyżej zgrać, a nic wgrać :(
Scenic pisze:A co do sprzętu to mam programator + lutownice rózne wiec trochę wieksze możliwosci nic zwykłe osoby.
Hahahaha, A od kiedy tutaj programator jest potrzebny? Wystarczy mieć soft do SA dysku ewentualnie sofcik podany przez janka. Dalej kolego żyjesz przekonaniem, że z pustego możesz wyczarować coś, tak się nie da :O
Scenic pisze:soze
A co za problem iść na pocztę . Kupujesz za 1zł koperte. Prosisz o druk do paczki . Wypełniasz Kasują Cie i to wszystko ;]

Z checią bym go naprawił. :)
Nie chce skubany dać tej satysfakcji.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

lukag

Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 16 sty 2016, 10:59

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post16 sty 2016, 11:17

Witam.
Mam WD3200AVVS również z Polsatu - da go radę ruszyć? :)

Scenic

Użytkownik
Posty: 8
Rejestracja: 15 sty 2016, 10:30

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post16 sty 2016, 12:42

pikus_09

A skąd wiesz co ja mam czy demo czy full. Jak pisze,ze mogę to mogę . Ja zaczełem je oblokowywac bez poradnika jakies kilka miesiecy temu. :) Janapas mi kiedys oblokowałzdalnie i pózniej małymi kroczkami doszłem do tego co i jak. Zresztą na elektrodzie jest wszysztko opisane. Uzytkownik locarno to kiedys wyjasniaj z osobami za granicy i to oni zresztą do tego doszli a nie my.

Programator to jak wskazuje nazwa programuje. A jak zle wgrasz soft i dysk nie kręci to wtedy bez wiedzy i programatora to nic nie zrobisz a jedynie dysk do kosza. ;)

-- 16 sty 2016, 12:41 --

lukag pisze:Witam.
Mam WD3200AVVS również z Polsatu - da go radę ruszyć? :)


Jak chcesz to moge spróbowac odblokowac podaj S/N dysku. Napisz na pw gg

lukag

Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 16 sty 2016, 10:59

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post16 sty 2016, 13:36

Scenic pisze:pikus_09


lukag pisze:Witam.
Mam WD3200AVVS również z Polsatu - da go radę ruszyć? :)


Jak chcesz to moge spróbowac odblokowac podaj S/N dysku. Napisz na pw gg

Niestety nie mogę wysłac PW jestem za swieżym użytkownikiem, a GG nie posiadam.
Ostatnio zmieniony 16 sty 2016, 13:51 przez janpas, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: nie potrzebne info usunięte tylko istotne

Awatar użytkownika
janpas

Globalny Moderator
Posty: 2115
Rejestracja: 27 mar 2009, 00:13
Lokalizacja: Lisek
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post16 sty 2016, 13:57

Panowie nie przekomarzać się
To nic nie da

Zanim oni do tego doszli to ja już dawno usuwałem z nich blokady
Byłem przed nimi o krok jakiś rok :D Więc scenik nie pisz że oni do tego doszli
i to było spore wyzwanie żeby odblokować dużo więcej pracy niż to co teraz jest na filmiku to moja przeróbka
i nikt tak nadal nie robi
Tylko nadal edytują mod 802E która czasami po wgraniu okazuje się ze kopia też jest z blokadą heh :)
czytałem ich wątki co oni wymyślą itp
Hitachi nadal mało osób zrobi i nie opisują

Na elce pokazałem jak to wygląda
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

i na stronie forum wdmarvel na tym bazowali
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników


A co do programatora to nie wgrywasz softu żadnego nie myl pojęć tylko flash do kości ewentualnie żeby wystartował poprawnie

lukag ten twój wdek ma taka nazwę WD3200AVVS-63L2B0 ?
On nie ma blokady on ma hasło już możesz pisać na Pw dodałem kilka punktów
tym programem nie zrobisz tego modelu
jak chcesz to zrobię ci zdalnie i będzie działał
Grunt to spokój
pomyśl dwa razy zanim zrobisz coś raz

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Szczęśliwego Nowego Roku

lukag

Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 16 sty 2016, 10:59

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post16 sty 2016, 14:45

janpas pisze:Panowie nie przekomarzać się
To nic nie da

Zanim oni do tego doszli to ja już dawno usuwałem z nich blokady
Byłem przed nimi o krok jakiś rok :D Więc scenik nie pisz że oni do tego doszli
i to było spore wyzwanie żeby odblokować dużo więcej pracy niż to co teraz jest na filmiku to moja przeróbka
i nikt tak nadal nie robi
Tylko nadal edytują mod 802E która czasami po wgraniu okazuje się ze kopia też jest z blokadą heh :)
czytałem ich wątki co oni wymyślą itp
Hitachi nadal mało osób zrobi i nie opisują

Na elce pokazałem jak to wygląda
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

i na stronie forum wdmarvel na tym bazowali
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników


A co do programatora to nie wgrywasz softu żadnego nie myl pojęć tylko flash do kości ewentualnie żeby wystartował poprawnie

lukag ten twój wdek ma taka nazwę WD3200AVVS-63L2B0 ?
On nie ma blokady on ma hasło już możesz pisać na Pw dodałem kilka punktów
tym programem nie zrobisz tego modelu
jak chcesz to zrobię ci zdalnie i będzie działał

Mój dysk ma WD3200AVVS-57L2B0 z Echostara CP

Scenic

Użytkownik
Posty: 8
Rejestracja: 15 sty 2016, 10:30

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post16 sty 2016, 15:43

lukag

Jak chcesz to daj znac na pw to Ci odblokuje. Numer telefonu podaj.
Jak nie na pw to
Pisz na wifigold@wp.pl

Awatar użytkownika
janpas

Globalny Moderator
Posty: 2115
Rejestracja: 27 mar 2009, 00:13
Lokalizacja: Lisek
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post16 sty 2016, 15:55

pobierz Victorie 4,6 windows podepnij dysk pod satę
i pokaż info
Grunt to spokój
pomyśl dwa razy zanim zrobisz coś raz

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Szczęśliwego Nowego Roku

patrykus

Użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 16 sty 2016, 19:46

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post16 sty 2016, 19:52

Witam
To mój pierwszy post więc wybaczcie za jakieś błędy pisowni
Mam pytanie mam dysk 500gb z dekodera esi88 Polsatu zrobię tym programem

Dziękuję z góry i czekam na info lub GG

lukag

Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 16 sty 2016, 10:59

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post16 sty 2016, 20:26

janpas pisze:pobierz Victorie 4,6 windows podepnij dysk pod satę
i pokaż info

Ok. Muszę jednak spróbować na innym kompie. Na moim nie chce coś działać - również nie mogę odczytać WD3200BUDT.
Program wyrzuca jakieś info ale nie mogę go odczytać (2016-01-16 19:21:02: Íŕęîďčňĺëü íĺ ďîäí˙ë ôëŕă DRQ
2016-01-16 19:21:02: Íŕęîďčňĺëü íĺ îďđĺäĺëĺí
2016-01-16 19:22:46: Îřčáęŕ ďđč ďĺđĺçŕďóńęĺ FW
2016-01-16 19:22:50: Íŕęîďčňĺëü íĺ ďîäí˙ë ôëŕă DRQ
2016-01-16 19:22:50: Íŕęîďčňĺëü íĺ îďđĺäĺëĺí
2016-01-16 19:22:52: Íŕęîďčňĺëü íĺ ďîäí˙ë ôëŕă DRQ
2016-01-16 19:22:52: Íŕęîďčňĺëü íĺ îďđĺäĺëĺí)
a w oknie nadal szaro.
Zdjęcia nie umiem wrzucić , a na PW nadal również nie.
Ostatnio zmieniony 16 sty 2016, 21:10 przez lukag, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
janpas

Globalny Moderator
Posty: 2115
Rejestracja: 27 mar 2009, 00:13
Lokalizacja: Lisek
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post16 sty 2016, 20:31

Patrykustym programem zrobisz ale nie kombinuj bo wszystkie pliki zawarte w folderze GOTOWCE są przeznaczone tylko na ten model WD3200BUDT
Jak coś to mogę ci przygotować pakiet na twój dysk i podesłać na pw lub gg

-- 16 sty 2016, 21:31 --

lukag
zapodaj foto
ustawiłeś odpowiedni kanał
Grunt to spokój
pomyśl dwa razy zanim zrobisz coś raz

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Szczęśliwego Nowego Roku

patrykus

Użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 16 sty 2016, 19:46

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post16 sty 2016, 20:44

No to dziękuje czekam jak coś na informacje

lukag

Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 16 sty 2016, 10:59

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post16 sty 2016, 21:50

lukag pisze:
janpas pisze:pobierz Victorie 4,6 windows podepnij dysk pod satę
i pokaż info

Ok. Muszę jednak spróbować na innym kompie. Na moim nie chce coś działać - również nie mogę odczytać WD3200BUDT.
Program wyrzuca jakieś info ale nie mogę go odczytać (2016-01-16 19:21:02: Íŕęîďčňĺëü íĺ ďîäí˙ë ôëŕă DRQ
2016-01-16 19:21:02: Íŕęîďčňĺëü íĺ îďđĺäĺëĺí
2016-01-16 19:22:46: Îřčáęŕ ďđč ďĺđĺçŕďóńęĺ FW
2016-01-16 19:22:50: Íŕęîďčňĺëü íĺ ďîäí˙ë ôëŕă DRQ
2016-01-16 19:22:50: Íŕęîďčňĺëü íĺ îďđĺäĺëĺí
2016-01-16 19:22:52: Íŕęîďčňĺëü íĺ ďîäí˙ë ôëŕă DRQ
2016-01-16 19:22:52: Íŕęîďčňĺëü íĺ îďđĺäĺëĺí)
a w oknie nadal szaro.
Podejrzewam że to wina mojego archaika i przejściówki ATA/SATA
Zdjęcia nie umiem wrzucić , a na PW nadal również nie.



  • Reklama

Wróć do „Oprogramowanie”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości