Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Wszystko co dotyczy oprogramowania komputerowego
patrykus

Użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 16 sty 2016, 19:46

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post16 sty 2016, 22:41

Dzieki janpas
To była robota nawet nie wiem kiedy i dysk działa
zrobił mi to przez team
Obrazek
Należy doceniać poświecenie za free :clap:
Zarąbiste forum polecać należy takich ludzi :D

Awatar użytkownika
janpas

Globalny Moderator
Posty: 2115
Rejestracja: 27 mar 2009, 00:13
Lokalizacja: Lisek
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post16 sty 2016, 23:01

Dla wszystkich z forum
Jak chcą proszę tylko kontakt i zrobię to zdalnie każdemu za fre
patrykus twój hdd jest w sumie w złej kondycji działać będzie
Ale polecam go tylko na dane mało ważne jak pisałeś w kontakcie filmy itp
Grunt to spokój
pomyśl dwa razy zanim zrobisz coś raz

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Szczęśliwego Nowego Roku

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 632
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post17 sty 2016, 01:07

patrykus pisze:Dzieki janpas
To była robota nawet nie wiem kiedy i dysk działa
zrobił mi to przez team
Obrazek
Należy doceniać poświecenie za free :clap:
Zarąbiste forum polecać należy takich ludzi :D
Fiu, fiu ten dysk to podziałać jeszcze podziała, ale tak jak janpas pisze, na mało ważne dane.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

Awatar użytkownika
soze

Użytkownik
Posty: 8
Rejestracja: 13 sty 2016, 11:35

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post17 sty 2016, 13:04

Scenic pisze:Jak ktos ma problem to mogę mu odblokowac zdalnie jak tylko znajde czas. A juz kiklanascie dysków odblokowałem wiec mam wprawę.

A co do sprzętu to mam programator + lutownice rózne wiec trochę wieksze możliwosci nic zwykłe osoby.

soze
A co za problem iść na pocztę . Kupujesz za 1zł koperte. Prosisz o druk do paczki . Wypełniasz Kasują Cie i to wszystko ;]

Z checią bym go naprawił. :)


Ktoś z domowników stwierdził podobnie jak pikus_09 na temat wyrzucenia dysku.
Tyle tylko różnicy że nie nazwał tego idiotycznym postępowaniem.
Nie miałem na celu zawracać poważnym ludziom gitary a dowiedzieć się czy sam poradzę sobie z odblokowaniem.
Jak wiadomo nie mogę już go bardziej popsuć bo dysk nie kręci i nie jest wykrywany przez bios.
Scenic jeżeli chcesz podjąć się naprawy podaj cenę a wyślę ci ten hdd.

Scenic

Użytkownik
Posty: 8
Rejestracja: 15 sty 2016, 10:30

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post17 sty 2016, 13:22

seze

Dasz na piwo i zwrócisz za przesylke do Ciebie. :)

To tez zalezy co zrobiłes . Zapewne wgrałes zły rom a wtedy to mogę to zrobic bez problemu.

Janapas ma lepszy sprzęt ale on na tym zarabia a taki profesionalny kosztuje w tys. $ wiec kupują je wielkie firmy którym szybko to się zwróci .

Dla mnie to jest nieoplacalne . CHociaż mogę sie zatrudnic do takiej firmy i duzo nauczyć.
Mialem propozycje ale daleko od mojego miesca zamieszkania.

ogólnie trzaba miec wiedze na temat budowy dysków i zasady działania. I znajmosc jezyka angieslkiego to podstawa.

Moja wiedza jest dopiero początkująca ale interesuja mnie takie tematy a za granicą dużo można znależć.
Języka tez sie uczę ciągle.

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 632
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post17 sty 2016, 14:48

Scenic pisze:seze

Dasz na piwo i zwrócisz za przesylke do Ciebie. :)

To tez zalezy co zrobiłes . Zapewne wgrałes zły rom a wtedy to mogę to zrobic bez problemu.

Janapas ma lepszy sprzęt ale on na tym zarabia a taki profesionalny kosztuje w tys. $ wiec kupują je wielkie firmy którym szybko to się zwróci .

Dla mnie to jest nieoplacalne . CHociaż mogę sie zatrudnic do takiej firmy i duzo nauczyć.
Mialem propozycje ale daleko od mojego miesca zamieszkania.

ogólnie trzaba miec wiedze na temat budowy dysków i zasady działania. I znajmosc jezyka angieslkiego to podstawa.

Moja wiedza jest dopiero początkująca ale interesuja mnie takie tematy a za granicą dużo można znależć.
Języka tez sie uczę ciągle.
I co Łyso przyjacielu!? tak nie wygląda WD Marvell pisany przez Vlada i Demona, a chiński crack. Crackiem nie ruszysz tego dysku, bo nie masz jak zablokować rozruchu ładowania FW i ROmu <lol2> :D Po za tym Janpas nie zarabia na tym, a robi to z pasją tak samo jak i ja, to dzięki nie mu stałem medium guru, który nie tylko potrafi BUDT odblokować, ale potrafi z WD zrobić pełnosprawny dysk czego ty cwaniaczku nigdy na oczy nie widziałeś,a angliki, za free nie dadzą ci tej satysfakcji, za to od górnie będą kazać ci wykazać LICkę, której nie masz i nie miałeś i nie kłam więcej żeś takim guru, który ma WD Marvella, bo nigdy crack nie był i nie będzie oryginalnym WDMarvellem.
soze pisze:Ktoś z domowników stwierdził podobnie jak pikus_09 na temat wyrzucenia dysku.
Tyle tylko różnicy że nie nazwał tego idiotycznym postępowaniem.
Nie miałem na celu zawracać poważnym ludziom gitary a dowiedzieć się czy sam poradzę sobie z odblokowaniem.
Jak wiadomo nie mogę już go bardziej popsuć bo dysk nie kręci i nie jest wykrywany przez bios.
Scenic jeżeli chcesz podjąć się naprawy podaj cenę a wyślę ci ten hdd.
Chętnie mogę ci ten dysk z uśmiechem na twarzy przywrócić do żywych, a ta gnida sceniczna niech już więcej nie łże jaki to on wielki Guru!!.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

Scenic

Użytkownik
Posty: 8
Rejestracja: 15 sty 2016, 10:30

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post17 sty 2016, 15:57

pikus_09

Kurka jaki crack?
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
To wedlug ciebie jest crack?

kto kupuje sprzęt za tys$ musi na tym zarabiać no chyba, że ma kase i to takie hobby dla niego.
Bo kto bogatemu zabroni.?

I skąd ty możesz wiedzieć jaką mam wiedzę i czy kupiłem sobie licke kiedyś. Przecież mnie nie znasz.
Gdybac sobie możesz.

A dysk z checią naprawie i nie msuzę udowadniać.że mam czym.

Za dobry sprzet do dysków można by sobie kupić bardzo dobry samochód z salonu ;/ To ja sie nie dziwie,ze za odzysk danych se liczą nawet 2 tys.

Nie piszę,że jestem guru bo do jany sie umywam ale gdybym miał możliwości to może kiedyś bym wiedział tyle co on.
Jak narazie mam inne plany na siebie i swój rozwój. :D
Przecięz technologia idzie do przodu i za kilka lat ta wiedza może byc już nieprzydatna bo wymyslą inne ciekawsze sposoby magazynu danych. Hdd odchodzą po woli do lamusa.

I proszę tu nikogo nie obrażać.

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 632
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post17 sty 2016, 18:39

Scenic pisze:pikus_09

Kurka jaki crack?
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
To wedlug ciebie jest crack?
Demem możesz co najwyżej nic.
Scenic pisze:kto kupuje sprzęt za tys$ musi na tym zarabiać no chyba, że ma kase i to takie hobby dla niego.
Bo kto bogatemu zabroni.?
Bo ma taki kaprys
Scenic pisze:I skąd ty możesz wiedzieć jaką mam wiedzę i czy kupiłem sobie licke kiedyś. Przecież mnie nie znasz.
Gdybac sobie możesz.
Po twoich idiotycznych postach na elektrodzie i tutaj. Znać cię nie muszę, aby stwierdzić, że ty co najwyżej coś gdzieś słyszałeś ale nie wiesz gdzie.
Scenic pisze:A dysk z checią naprawie i nie msuzę udowadniać.że mam czym.
Nie naprawisz tylko zarżniesz go i sam o tym dobrze wiesz :chaja:
Scenic pisze:Za dobry sprzet do dysków można by sobie kupić bardzo dobry samochód z salonu ;/ To ja sie nie dziwie,ze za odzysk danych se liczą nawet 2 tys.
ciebie szaraku nie powinno to interesować.
Scenic pisze:Nie piszę,że jestem guru bo do jany sie umywam ale gdybym miał możliwości to może kiedyś bym wiedział tyle co on.
Jak narazie mam inne plany na siebie i swój rozwój. :D
Przecięz technologia idzie do przodu i za kilka lat ta wiedza może byc już nieprzydatna bo wymyslą inne ciekawsze sposoby magazynu danych. Hdd odchodzą po woli do lamusa.

I proszę tu nikogo nie obrażać.
SSD kolego są cieniutkie i nie nadają się na dane. HDD jeszcze długo będą królować na rynku. Na jednym HDD nie zwojujesz i dobrze o tym wiesz. Ale ty cwaniaczku możesz obrażać innych tak?
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

Scenic

Użytkownik
Posty: 8
Rejestracja: 15 sty 2016, 10:30

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post17 sty 2016, 19:13

pikus_09

Nie będę dłużej z tobą dyskutował, bo szkoda mojego czasu.

jakbym nie miał planów na uratowanie tego dysku to był w ogóle nie zawracał gitary.
nie twierdzę,żę na 100% go zrobię, bo nie wiem co On zepsuł w nim ale mogę podejrzewać o co chodzi.


Reszta należny do niego. Ja ze swojej strony nie oczekuje zysków. Chcę po prostu pomóc.


A to,że nie mam sprzętu za tysiące zł nie oznacza,że nie mam wiedzy. Nikt nie zainwestuje takiej kasy aby sobie zrobić z tego hobby. Bądźmy logiczni. A jak kogoś stać to niech sobie kupi np.zegarek za mln zł mi nic to tego :)

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 632
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post17 sty 2016, 19:35

Scenic pisze:Nie będę dłużej z tobą dyskutował, bo szkoda mojego czasu.
Ze mną nie musisz, ale jak wkroczy Janpas, raczej potulnie odechce ci się wszystkiego :D Co więcej na elektrodzie pokazałeś jaki z ciebie "guru"
Scenic pisze:jakbym nie miał planów na uratowanie tego dysku to był w ogóle nie zawracał gitary.
nie twierdzę,żę na 100% go zrobię, bo nie wiem co On zepsuł w nim ale mogę podejrzewać o co chodzi.
Ja wiem co jest nie halo, ty tego nie wiesz :D
Scenic pisze:Reszta należny do niego. Ja ze swojej strony nie oczekuje zysków. Chcę po prostu pomóc.
Sobie odpuść.
Scenic pisze:A to,że nie mam sprzętu za tysiące zł nie oznacza,że nie mam wiedzy. Nikt nie zainwestuje takiej kasy aby sobie zrobić z tego hobby. Bądźmy logiczni. A jak kogoś stać to niech sobie kupi np.zegarek za mln zł mi nic to tego :)
Nie twój w tym interes.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator
Posty: 2659
Rejestracja: 06 lis 2012, 01:48
Lokalizacja: K-g

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post17 sty 2016, 19:40

Może już wystarczy, to dział techniczny, proszę nie robić tu śmietnika.
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK

Awatar użytkownika
janpas

Globalny Moderator
Posty: 2115
Rejestracja: 27 mar 2009, 00:13
Lokalizacja: Lisek
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post17 sty 2016, 19:45

LupeR pisze:Może już wystarczy, to dział techniczny, proszę nie robić tu śmietnika.

Również przyłączam się do tego to nie jarmark proszę o rozwagę :naughty:
tylko konkretne odpowiedzi do przekomarzania się jest inny dział :lol:
Następny nie potrzebny wpis usunę
Grunt to spokój
pomyśl dwa razy zanim zrobisz coś raz

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Szczęśliwego Nowego Roku

zaqwsxcvb

Użytkownik
Posty: 8
Rejestracja: 18 sty 2016, 15:56

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post18 sty 2016, 16:20

A ja może z innej beczki miałem odblokowany dysk wd 500gb i niechcący mi delikatnie o podłogę stuknął i teraz system go nie wykrywa da się coś z tym online zrobić.

Awatar użytkownika
janpas

Globalny Moderator
Posty: 2115
Rejestracja: 27 mar 2009, 00:13
Lokalizacja: Lisek
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post18 sty 2016, 17:22

zaqwsxcvb
Dysk oberwał i głowica padła dyski WD są delikatne pod tym względem
Załóż nowy temat w dziale problemy opisz dokładniej co i jak
Grunt to spokój
pomyśl dwa razy zanim zrobisz coś raz

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Szczęśliwego Nowego Roku

only

Użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 13 sty 2016, 16:14

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post18 sty 2016, 18:06

Wprawdzie jeszcze nie odblokowałem dysku bo nie mam żadnego systemu 32 bit pod ręką, ale wielkie dzięki za instrukcję!
Cierpliwie czekam na sposób na hitachi, leży u mnie kilka takich i robią za przycisk do papieru :D



  • Reklama

Wróć do „Oprogramowanie”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości