Niemożliwa reinstalacja systemu
-
Musisz oddać do firmy utylizującej elektrośmieci. Mimo wszystko proponowałbym Ci sprzedać tego laptopa jako uszkodzony. Myślę, że jak podasz odpowiednią cenę z chęcią ktoś go odkupi i sobie naprawi go jak będzie miał taką możliwość, a jak nie to kupi na części, powyciąga co mu tam pasuje i będzie miał, a ty zyskasz dodatkową gotówkę, którą będziesz mógł sobie dołożyć, ewentualnie samemu możesz go rozebrać i sprzedać osobno obudowę, płytę główną, dysk, itd. Moim zdaniem jest to sto razy lepszy pomysł, niż tak po prostu pozbyć się go nie mając nic z tego. Wbrew pozorom naprawdę znajdują się ludzie, który skupują uszkodzone komputery, tak więc tak jak pisałem jak podasz odpowiednią cenę to na pewno znajdziesz chętnego. Poza tym na utylizacji dodatkowo stracisz, bo nikt Ci za darmo nie zutylizuje, no chyba, że trafisz na darmową zbiórkę.
-
Dzisiaj zaniosłem laptop do serwisu, z kolei inny serwis powiedział na podstawie objawów moich, że jest uszkodzona grafika i wycenił w skupie mój laptop Fujitsu Siemens v5535 na 100 zł.Mało czy w sam raz ?
-
- Reklama