Pendrive 16 GB - problem z pojemnością.

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
Awatar użytkownika
voluu

Ekspert
Kontaktowanie:

Post16 mar 2012, 22:18

ToGor pisze: "Problemem okazał się zainstalowany ActiveSync.
Powodowało to jakiś konflikt. Po odinstalowaniu znalazł urządzenie i można było naprawić UT165 MP Tool'em"

Poszukaj w dodaj usuń programu ActiveSync i usuń go, Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

ActiveSync służy do synchronizacji urządzeń mobilnych z przenośnymi PC.

ToGor pisze:Przy okazji - nie mam możliwości uruchamiania PPM - Mój komputer - uruchom jako administrator /nie wiem czy jest to powiązane jakoś z uruchamianiem programów do naprawy dysku ale .../

Ja również nie mam takiej możliwości, bo to niczemu nie służy (i przy okazji nie istnieje). Jeśli chcesz uruchomić jakiś program jako administrator, to uruchamiasz konkretny program poprzez PPM -> uruchom jako administrator, a nie wszystkie dane na komputerze.
Obrazek
Sounds Better

Indoor: AKG K514 + Denon PMA-480R
Outdoor: SoundMagic PL10 + Sansa Clip+

Awatar użytkownika
ToGor

Użytkownik

Post13 kwie 2012, 15:27

@ voluu - nie mam Active Sync ani Microsoft Active Sync na dysku. To musi być coś innego. I nie mam pojęcia co.\

Przy okazji - nie mam możliwości uruchamiania PPM - Mój komputer -

i to dalej źle napisałem /wybacz - nie wiem - zmęczenie czy co? Nie mam usprawiedliwienia dla "babola" czyli mojej gafy jaką strzeliłem/.
Chodziło mi o PPM na mój komputer - "Zarządzaj" - wywala mi takie coś".

Obrazek
Pozdrawiam.

-- 13 kwi 2012, 14:27 --

Mam założyć nowy temat odnośnie ostatniego wpisu, czy może jest jakieś prostsze rozwiązanie niż format? :think:
Swoją drogą, to mam wrażenie, że problem pojawił się w czasie prób naprawy "pena", więc myślę, że to się wiąże ze sobą. Uruchamiałem Linuksa, wgrywałem te programy do naprawy ... /może tu jest przyczyna - programy dla mnie nowe, Linuks też - pewno coś kliknąłem "nie tak"/. :chaja:
P.S. Kupiłem pendrive /pod Linuksa/ 4 GB - powraca pytanie o spolszczonego Linuksa z wypasioną grafiką /chyba X64 - żeby już nie "mieszać"/. Odwieczne pytanie - którego wybrać? /wspomóżcie laika w "Linuksowym świecie" ... / ;)

Awatar użytkownika
greh

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Post13 kwie 2012, 21:48

Ja mam PinguyOS x64 i sobie chwalę. Takie przerobione Ubuntu.
Grafika daje rady i nie ma co narzekać. Chcesz linka do torrenta? ;)
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Zignorowanie PW od moda powoduje chorobę, zwaną żółtaczką.
Ludzie! Piszcie po polsku. Jest różnica czy robisz komuś ŁASKĘ, czy LASKE.

Awatar użytkownika
ToGor

Użytkownik

Post16 kwie 2012, 03:30

@greh -
nie pobieram plików torrent, ale "instalkę" darmowego /lub innego legalnego i po PL/ Linuksa chętnie przetestuję. Czasem wygram jakiś program /lub mam giveaway/ albo kupuję - ale zależy mi na tym by być w 100% legalnym.
Mam trochę "kota" na tym tle, choć wielu "dziwnie" na mnie patrzy, gdy o tym mówię. :(
Nie chcę instalować Linuksa tylko /na razie dopóki bliżej się z nim nie "zapoznam"/ uruchamiać z Pena. :think:
P.S. Dzięki za odzew. :)

Awatar użytkownika
greh

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Post16 kwie 2012, 19:30

ToGor pisze: legalnego i po PL/ Linuksa

Nie ma nielegalnego Linuksa, no chyba, że Red Hat pobrany na lewo. ;)
To co ja podałem, możesz spokojnie ssać z torrentów, nie wszystkie pliki tam dostępne są nielegalne.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Zignorowanie PW od moda powoduje chorobę, zwaną żółtaczką.
Ludzie! Piszcie po polsku. Jest różnica czy robisz komuś ŁASKĘ, czy LASKE.

Awatar użytkownika
ToGor

Użytkownik

Post17 kwie 2012, 00:57

@greh - :)
Wiem o tym, tyle, że do pobrania torrenta potrzebny jest chyba program do ściągania /ja go nie instalowałem, bo był mi zbędny dotychczas/. Pliki pobieram tylko linkiem / "pobierz" /. Jeśli masz taką "linkę" to poproszę /PinguyOS x64/.
Z góry dzięki. 8-)
P.S. Pen "pod Linuksa" ma tylko 4 GB.

• Reklama

Wróć do „Problemy”