pinokio pisze:a czy iso wypala sie w jakis specyficzny sposob,czy standardowo poprzez dodanie pliku i po prostu zapis?
Do wypalenia obrazu płyty użyj Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
pinokio pisze:a czy iso wypala sie w jakis specyficzny sposob,czy standardowo poprzez dodanie pliku i po prostu zapis?
pinokio pisze:ok,sprobuje
pinokio pisze:dobra,chyba sie udalo.wiem czemu w poprzednim programiku wywalalo blad,bo przy nagrywaniu tego typu rzeczy trzeba odznaczyc Burn In Test Mode
zrozumialbym ze niektorych plyt moj laptop po prostu nie czyta,ale skoro udalo sie za pierwszym razem to o co tu chodz?
czy moze np naped nadaje sie do wymiany?
kominekl pisze:Na próbę podepnij inny
pinokio pisze:kominekl pisze:Na próbę podepnij inny
ok,tym sie zajmiemy w dalszej kolejnosci,chcialbym najpierw dokonczyc naprawe systemu.
chcialem to zrobic z pendrive wiec sformatowalem go na ntfs,i po prostu przekopiowalem pliki,a po restarcie wyskakiwal error.teraz wiem ze trzeba go jeszcze odpowiednio przygotowac najpierw,znalezlem w sieci kilka porad ale wolalbym zebys Ty mi to opisal jak to zrobic
pinokio pisze:po operacji dane na pendrive zajmuja niecale 2 gb,wyglada na to nze nie wszystko kopiuje,a czy nie jest to spowodowane tym ze jeden z plikow zajmuje ok 6gb,a pendrive jest formatowany na FAT,i po prostu nie przerzuci tego?ale w opcjach nie ma tam wyboru na NtFS
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości