Pozostalości po usunietym antywirusie

Wszystkie sprawy związane z samym sprzętem komputerowym
Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post17 cze 2013, 08:57

pinokio pisze:ok,udalo mi sie odczytac dysk w mhdd.wystarczylo zmienic jedna opcje w biosie :

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

nie jest to jednak zdjecie po calkowitym skanie,poniewaz komputer sie przegrzewa i wylacza sie po ok 50min.
moze dasz rade po tym zdjeciu co nieco wywnioskowac

Jest źle. To problem sprzętowy. Dysk + przegrzewanie. Przerzucamy do działu sprzętowego. Problem rozwiazany. Prze\ykro mi - ale niestety nie obędzie się bez drobnych wydatków.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post17 cze 2013, 09:22

Uuu, marnie to widzę. Tutaj lepiej rób kopię danych i to pilnie.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

pinokio

Użytkownik

Post19 cze 2013, 19:38

przede wszystkim dziekuje kominek za te kilkadziesiat postow,cierpliwosc i chec pomocy.smutny jest koniec tego watku i znacznie on odbiegl od zalozonego tematu,ale coz ,tak bywa.chyba nikt sie nie spodziewal takiego zakonczenia :woot: a sadzac po liczbie przeczytanych razy tego watku przez innych,wnioskuje iz cieszyl sie zaciekawieniem.lecz nawet ja nie spodziewalem sie tak trzymajacego w napieciu i zaskakujacego zakonczenia :shock: wiec pora juz chyba naprawde zakonczyc ten watek bo jak sam napisales na odleglosc nic nie zrobimy.za pare dni bede w polsce wiec oddam go do serwisu na sprawdzenie.jak by ktos znal jakis godny zaufania punkt w lodzi to bede wdzieczny.takze dzieki jeszcze raz za poswiecony czas przede wszystkim Tobie,ale i innym ktorzy brali udzial w tym watku. P.S jak wroce podziele sie wrazeniami co z tego wyniknelo :clap:

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post19 cze 2013, 20:52

Tu już nic nie zmienisz niestety, ten dysk kończy się, zapłacisz na diagnozę 50 złotych a i tak musisz go wymienić. Napisz do janpasa, on handluje dyskami i też je diagnozuje. Jak coś może ma jakąś tanią okazję. Na pewno Ciebie nie oszuka.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

pinokio

Użytkownik

Post20 cze 2013, 22:45

ok,dzieki za informacje.moze faktycznie nie ma sensu dawac go do serwisu.ale skontaktuje sie z janpasem.wkurza mnie brak komputera,wielu rzeczy nie mozna zrobic bez niego :evil:

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post22 cze 2013, 13:59

pinokio pisze:ok,dzieki za informacje.moze faktycznie nie ma sensu dawac go do serwisu.ale skontaktuje sie z janpasem.wkurza mnie brak komputera,wielu rzeczy nie mozna zrobic bez niego :evil:

Nie ma sprawy za pomoc ;) . Tutaj dysk jest niestety w stanie dramatycznym. A janpas to użytkownik, którego mogę polecić. Na pewno Cię nie oszuka ;) .

PS: Przepraszam za tak długi okres oczekiwania na odpowiedź. Urlop ;) .
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

• Reklama

Wróć do „Sprzęt komputerowy”