nie moge w to uwierzyc ale w koncu udalo mi sie ruszyc z tym drugim sposobem.a teraz wytlumacze na czym polegal moj blad,a mianowicie myslalem ze do wykonania tych wszystkich punktow sluza te 2 pliki ktore sie sciaga z tamtej stronki,nie zorientowalem sie ze trzeba jeszcze uzyc folderu z systemem ktory wczesniej sciagalem.
ale ok,mam tylko pytanie do punktu nr3,w folderze Dodatki znajduja sie pliki dla 32 i 64 bitowego systemu,i nie zaznaczam ich wszystkich tylke te ktore sa odpowiednie dla mojej wersji,czy tak?
Pozostalości po usunietym antywirusie
- kominekl
- Kontaktowanie:
pinokio pisze:nie moge w to uwierzyc ale w koncu udalo mi sie ruszyc z tym drugim sposobem.a teraz wytlumacze na czym polegal moj blad,a mianowicie myslalem ze do wykonania tych wszystkich punktow sluza te 2 pliki ktore sie sciaga z tamtej stronki,nie zorientowalem sie ze trzeba jeszcze uzyc folderu z systemem ktory wczesniej sciagalem.
ale ok,mam tylko pytanie do punktu nr3,w folderze Dodatki znajduja sie pliki dla 32 i 64 bitowego systemu,i nie zaznaczam ich wszystkich tylke te ktore sa odpowiednie dla mojej wersji,czy tak?
Tak, dokładnie

Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
-
ehhh
po prostu masakra,ale zaczne od poczatku,podczas wykonywania punktu nr 2 dzieciaki wylaczyly mi laptopa,i od tego momentu wszystko zaczelo sie pierniczyc,a wiec tak,gdy w win toolkit otwieralem ISO z vista wyskakiwal komunikat ze czegos tam nie moze znalezc,nastepnie zaczely znikac pliki "Dodatki" i "Poprawki",sciagalem je chyba ze trzy razy,i po kilkunastu chyba probach wczytania tego pliku ISO ,az w koncu sam zniknal
masakra,musze teraz od poczatku sciagnac ten obraz visty a to troche potrwa ,wiec nie bedzie mnie tu jakis czas.
moze lepiej bylo po prostu zrobic formata

po prostu masakra,ale zaczne od poczatku,podczas wykonywania punktu nr 2 dzieciaki wylaczyly mi laptopa,i od tego momentu wszystko zaczelo sie pierniczyc,a wiec tak,gdy w win toolkit otwieralem ISO z vista wyskakiwal komunikat ze czegos tam nie moze znalezc,nastepnie zaczely znikac pliki "Dodatki" i "Poprawki",sciagalem je chyba ze trzy razy,i po kilkunastu chyba probach wczytania tego pliku ISO ,az w koncu sam zniknal

masakra,musze teraz od poczatku sciagnac ten obraz visty a to troche potrwa ,wiec nie bedzie mnie tu jakis czas.

- kominekl
- Kontaktowanie:
pinokio pisze:ehhh![]()
po prostu masakra,ale zaczne od poczatku,podczas wykonywania punktu nr 2 dzieciaki wylaczyly mi laptopa,i od tego momentu wszystko zaczelo sie pierniczyc,a wiec tak,gdy w win toolkit otwieralem ISO z vista wyskakiwal komunikat ze czegos tam nie moze znalezc,nastepnie zaczely znikac pliki "Dodatki" i "Poprawki",sciagalem je chyba ze trzy razy,i po kilkunastu chyba probach wczytania tego pliku ISO ,az w koncu sam zniknal![]()
No dzieciaki trochę problemów narobiły

Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
-
ok,udalo mi sie w miare sprawnie ponownie sciagnac obraz visty,i teraz tak mam dwa pliki : Activation i plik ISO,i czy moglbys mi podpowiedziec jak to nagrac na plyte zeby w razie gdy znow cos sie usunie zeby nie musiec tego sciagac ponownie
-- 04 maja 2013, 12:25 --
gdy probuje w wim manager wczytac obraz visty wyskakuje takie cos
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
a w tym miejscu gdzie wskazuje jako docelowe pojawiaja sie jakies pliki : Vista Api.dll , SevenZipSharp.dll
poprzednim razem gdy udalo mi sie wczytac obraz visty mialem podobne problemy ale w koncu sie udalo,a teraz ani rusz
-- 04 maja 2013, 15:43 --
mhmmm ... nie wiem juz co robic,gdy wyprobowalem kilka roznych wersji win toolkit,i w koncu udalo sie wyodrebnic obraz to po dodaniu poprawek,wyskoczylo ze nie sa zgodne z moja wersja,a po odznaczeniu opcji campability check 90% poprawek zostaje na czerwono,po sprawdzeniu na koncu operacji faktycznie tylko kilkanascie udalo sie dodac.
rece opadly juz do samej ziemi
-- 04 maja 2013, 15:54 --
nie sadzisz ze moj system jest wyjatkowy ***** na wszelkie ingerencje?czy jest on az tak skopany?wszystko co probujemy robic pojawiaja sie jakies komplikacje
-- 04 maja 2013, 12:25 --
gdy probuje w wim manager wczytac obraz visty wyskakuje takie cos
a w tym miejscu gdzie wskazuje jako docelowe pojawiaja sie jakies pliki : Vista Api.dll , SevenZipSharp.dll
poprzednim razem gdy udalo mi sie wczytac obraz visty mialem podobne problemy ale w koncu sie udalo,a teraz ani rusz
-- 04 maja 2013, 15:43 --
mhmmm ... nie wiem juz co robic,gdy wyprobowalem kilka roznych wersji win toolkit,i w koncu udalo sie wyodrebnic obraz to po dodaniu poprawek,wyskoczylo ze nie sa zgodne z moja wersja,a po odznaczeniu opcji campability check 90% poprawek zostaje na czerwono,po sprawdzeniu na koncu operacji faktycznie tylko kilkanascie udalo sie dodac.
rece opadly juz do samej ziemi
-- 04 maja 2013, 15:54 --
nie sadzisz ze moj system jest wyjatkowy ***** na wszelkie ingerencje?czy jest on az tak skopany?wszystko co probujemy robic pojawiaja sie jakies komplikacje
- kominekl
- Kontaktowanie:
To po prostu bardzo trudne do wykonania rzeczy. Użyj tego pierwszego sposobu, o którym mówiłem wcześniej. Ten sposób olej.
-
gdy chcialem pobrac pojedynczo te pliki wyskakuje komunikat ze dany plik nie istnieje, a w calosci nie dam rady bo jak pisalem wczesniej nie posiadam polskiego numeru.wiec nie wiem juz co dalej
- kominekl
- Kontaktowanie:
pinokio pisze:gdy chcialem pobrac pojedynczo te pliki wyskakuje komunikat ze dany plik nie istnieje, a w calosci nie dam rady bo jak pisalem wczesniej nie posiadam polskiego numeru.wiec nie wiem juz co dalej
Poproś kogoś z Polski o wysłanie Ci takiego SMS`a (na pewno masz kogoś znajomego w kraju).
-
ok,systemik juz sciagniety,tyle ze zajmuje niecale 8gb a jest w formacie obrazu iso,chcialbym to nagrac na plyte tylko jak to zrobic?
- kominekl
- Kontaktowanie:
pinokio pisze:ok,systemik juz sciagniety,tyle ze zajmuje niecale 8gb a jest w formacie obrazu iso,chcialbym to nagrac na plyte tylko jak to zrobic?
Jaki system pobrałeś? Taki, jak masz teraz? Jeśli tak. to pewnie ściągnąłeś jakąś poprawianą wersję, w której może nie być Konsoli Odzyskiwania. Kup płytę o pojemności powyżej 8 GB lub użyj do tego pendrive`a.
-
kominekl pisze:Jaki system pobrałeś?
no jest to identycznie ta sama wersja do ktorej mi podales link,tylko ze znalazlem strone gdzie nie musze nic placic.nawet rozmiar pliku jest ten sam.
ok,czyli teraz juz powinno byc z gorki,chociaz nie zdziwie sie jesli napotkam jakas nowa przeszkode.
ale czy zeby skorzystac z tej uaktualnionej visty musze ja nagrac na plyte?czy mozemy korzystac z niej w takim stanie jakim jest obecnie?
- kominekl
- Kontaktowanie:
czy mozemy korzystac z niej w takim stanie jakim jest obecnie?
Jeśli nie na płytkę to na pendrive`a.
PS: To powinno ważyć niecałe 7 Gb

-
link ktory podales mi
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ... b2013.html
a stad sciagnalem
rozmiar ten sam
ok,to kupie najpierw dwuwarstwowa plytke i dam znac jak sie z tym uporam
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ... b2013.html
a stad sciagnalem
rozmiar ten sam
ok,to kupie najpierw dwuwarstwowa plytke i dam znac jak sie z tym uporam
- kominekl
- Kontaktowanie:
pinokio pisze:ok,to kupie najpierw dwuwarstwowa plytke i dam znac jak sie z tym uporam
OK. Poczekamy

-
a czy iso wypala sie w jakis specyficzny sposob,czy standardowo poprzez dodanie pliku i po prostu zapis?
-
- Reklama