Windows XP SP3- zawieszanie

Szukasz sterownika do komputera lub programu do obsługi urządzenia, pisz tutaj
Piecka

Użytkownik

Post27 lip 2013, 11:03

Microsoft NET Framework 1.1 a pod nim jeszcze z 6 różnych rodzajów tego FRAMEWORKA.
Program do akutalizacji sterowników - Driver Easy? Nie mam na razie. Jakieś inne?

-- 25 lip 2013, 12:42 --

Pomógłby mi ktoś inny? Bo XMAN pisał, że jest bardzo zajęty.
Moja sytuacja wygląda tak.
Nie mogłem zainstalować w normalny sposób sterownika do karty graficznej AGP ATI Radeon HD3450, udało się zainstalować jedynie poprzez program Driver Easy.
Sęk w tym, że zainstalował się tylko sterownik , bez żadnego oprogramowania. Kiedy próbuję otworzyć ręcznie C/Program Files/ATI Technologies/Core Static/ CCC.exe mam komunikat:

Nie można załadować pliku lub zestawu 'CCC.Implementation' lub jednej z jego zależności. Nie można odnaleźć określonego pliku.

To samo gdy próbuję otworzyć pliki CLI i CLIStart.

Jak instaluję sterownik w sposób normalny, tzn ściągam i odpalam plik to instaluje się tylko AMD Catalyst Install Manager, instalacja przebiega w dosłownie sekundę i nie instaluje się żaden składnik.

-- 25 lip 2013, 22:48 --

Ludzie pomożecie? :/ Jak pisałem XMAN, nie jest już "prowadzącym" bo jest bardzo zajęty.

Do sytuacji dodam, że przy każdym uruchomieniu komputera pojawia się komunikat: Nie można załadować pliku lub zestawu 'MOM.Implementation' lub jednej z jego zależności. Nie można odnaleźć określonego pliku.

Problem jest chyba dosyć jasny - udaje się zainstalować sterownik do karty graficznej, natomiast nie da się zainstalować z oprogramowania ATI .

-- 26 lip 2013, 08:53 --

EDIT: To moja sytuacja z FRAMEWORKIEM - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Może czegoś brakuje?

-- 27 lip 2013, 11:03 --

To co już mi nikt nie pomoże?? :(

Awatar użytkownika
lewy

Ekspert

Post27 lip 2013, 12:08

Witam, a możesz mi streścić ten temat? Jestem na necie komórkowym i czytanie wszystkich 11 stron będzie katorgą

Piecka

Użytkownik

Post28 lip 2013, 13:11

Ok.
Sytuacja ma się tak - miałem regularne zwiechy kompa, pliki mindmup (czy jakoś tak) wykazały, że przyczyną jest sterownik do karty graficznej. Sterownik odinstalowałem i od tamtej pory nie mogłem zainstalować nowego. Dopiero udało mi się zainstalować poprzez program Driver Easy. Tylko, że zainstalował się sam sterownik, a nie chce się zainstalować oprogramownie ATI i gry się przycinają.
Kiedy próbuję otworzyć ręcznie C/Program Files/ATI Technologies/Core Static/ CCC.exe mam komunikat:
Nie można załadować pliku lub zestawu 'CCC.Implementation' lub jednej z jego zależności. Nie można odnaleźć określonego pliku.
To samo gdy próbuję otworzyć pliki CLI i CLIStart.
Do sytuacji dodam, że przy każdym uruchomieniu komputera pojawia się komunikat: Nie można załadować pliku lub zestawu 'MOM.Implementation' lub jednej z jego zależności. Nie można odnaleźć określonego pliku.
To moja sytuacja z FRAMEWORKIEM - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Może czegoś brakuje?

-- 28 lip 2013, 13:11 --

EDIT:
Znalazłem płytę ze sterownikami, które dostałem przy zakupie karty.
Niby udało się coś zainstalować- ale spójrzcie jakie to ma rozmiary ... Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

• Reklama

Wróć do „Sterowniki”