Program do akutalizacji sterowników - Driver Easy? Nie mam na razie. Jakieś inne?
-- 25 lip 2013, 12:42 --
Pomógłby mi ktoś inny? Bo XMAN pisał, że jest bardzo zajęty.
Moja sytuacja wygląda tak.
Nie mogłem zainstalować w normalny sposób sterownika do karty graficznej AGP ATI Radeon HD3450, udało się zainstalować jedynie poprzez program Driver Easy.
Sęk w tym, że zainstalował się tylko sterownik , bez żadnego oprogramowania. Kiedy próbuję otworzyć ręcznie C/Program Files/ATI Technologies/Core Static/ CCC.exe mam komunikat:
Nie można załadować pliku lub zestawu 'CCC.Implementation' lub jednej z jego zależności. Nie można odnaleźć określonego pliku.
To samo gdy próbuję otworzyć pliki CLI i CLIStart.
Jak instaluję sterownik w sposób normalny, tzn ściągam i odpalam plik to instaluje się tylko AMD Catalyst Install Manager, instalacja przebiega w dosłownie sekundę i nie instaluje się żaden składnik.
-- 25 lip 2013, 22:48 --
Ludzie pomożecie? :/ Jak pisałem XMAN, nie jest już "prowadzącym" bo jest bardzo zajęty.
Do sytuacji dodam, że przy każdym uruchomieniu komputera pojawia się komunikat: Nie można załadować pliku lub zestawu 'MOM.Implementation' lub jednej z jego zależności. Nie można odnaleźć określonego pliku.
Problem jest chyba dosyć jasny - udaje się zainstalować sterownik do karty graficznej, natomiast nie da się zainstalować z oprogramowania ATI .
-- 26 lip 2013, 08:53 --
EDIT: To moja sytuacja z FRAMEWORKIEM - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Może czegoś brakuje?
-- 27 lip 2013, 11:03 --
To co już mi nikt nie pomoże??