Czy chodzi o to gdy instalowałam router? Ten router to TP-LINK TD-W8901G. Pamiętam że zainstalowanie trwało kilka dni, instrukcja w jęz.ang. a to co było po polsku to szkoda gadać. Router wylądował też w serwisie, stamtąd dostałam to, czego nie było a raczej to, co było źle podane w tej ich instrukcji. Po prostu,pracownik serwisu wziął do domu i przetestował na swojej neostradzie. Gdyby nie to, router byłby oddany. Znalazłam stronę w necie
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników, liczyłam że coś mi się przypomni no i klapa na początek. Użytkownik i hasło było przeze mnie zmienione ale nie pamiętam na jakie. Można sprawdzić co wtedy wpisałam? Odzyskać nazwę użytkownika i hasło? Poszukam jeszcze w papierach bo lubię zapisywać takie rzeczy ale pytanie czy znajdę, nie myślałam wtedy, że będzie mi to do czegoś potrzebne. Mało tego, miałam wtedy służbowego laptopa i normalnie na nim pracowałam więc musiało to jakoś działać. No chyba ze jest różnica między laptopem a drugim PC.
Przepraszam, za być może, długie teksty ale to wszystko dlatego, że jak mówiłam nie znam fachowego nazewnictwa.