Scantrax pisze:Ja polecam Wiezien nienawisci
Nie podobał mi się. Polecano mi go już kiedyś.
Scantrax pisze:Ja polecam Wiezien nienawisci
LupeR pisze:Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Chyba jeszcze nie przetrawiłem tego filmu,krew leje się strumieniami,ogólna rzeź,ale co najciekawsze jako remake filmu Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników producent odbiegł sporo od oryginału i w tym tkwi sekret tego filmu,znając pierwotne dzieło oglądałem film z ciekawością wiedząc że to już było.
kominekl pisze:Przemyslaw napisał(a):
The Social Network (2010)
Facebook rządzi .
LupeR pisze:kominekl pisze:Przemyslaw napisał(a):
The Social Network (2010)
Facebook rządzi .
Ciekawy,powiewa prawdziwością,zwykły człowiek o wielu wcieleniach,naturalny i niedoskonały inteligent który zmienia oblicze świata,słowo Facebook jest znane jak Coca-Cola,film przedstawia historie jego powstania.Też polecam![]()
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Nie dziwie się że wejście na ten film jest od lat 12,pusty,bez fabuły,prawie nic nie mający wspólnego z poprzednią częścią,po prostu takie kino warto dla samych efektów w 3D obejrzeć i zapomnieć,pierwszą część jest o wiele lepsza.Nie każdy zna jego odpowiednik animowany z Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (jak Transformers Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ) zanim się pojawił w kinie w formie fantastycznego filmu akcji.
Schaf pisze:Zobaczcie:
LupeR pisze:A co powiesz o Niezniszczalni 2?
LupeR pisze:Pierwszy film od wielu lat na którym Ja chłop 30-sto letni,niewzruszony i znieczulony na większością produkcji rozbeczałem się jak dziecko,ale tylko dlatego że z powodów osobistych zidentyfikowałem się z główną bohaterką tego filmu,większość ludzi nie zrozumie tego filmu w taki sposób jak ja i nawet stwierdzi że się nie podobał bo jest nudny i opowiada o sytuacji z którą nigdy nie mieli do czynienia.
kominekl pisze:A co powiecie o filmie pod tytułem, Mama?
Schaf pisze:Mam dla was dobry ale trudny film
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość