Jaki film ostatnio oglądałeś\ oglądałaś?

Interesujesz się fotografią, muzyką, sportem bądź Masz inne ciekawe hobby? Porozmawiaj o nim w tym dziale!
Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post03 maja 2013, 20:45

Scantrax pisze:Ja polecam Wiezien nienawisci ;)

Nie podobał mi się. Polecano mi go już kiedyś.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator

Post05 maja 2013, 02:37

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Chyba jeszcze nie przetrawiłem tego filmu,krew leje się strumieniami,ogólna rzeź,ale co najciekawsze jako remake filmu Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników producent odbiegł sporo od oryginału i w tym tkwi sekret tego filmu,znając pierwotne dzieło oglądałem film z ciekawością wiedząc że to już było.
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post05 maja 2013, 15:33

LupeR pisze:Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Chyba jeszcze nie przetrawiłem tego filmu,krew leje się strumieniami,ogólna rzeź,ale co najciekawsze jako remake filmu Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników producent odbiegł sporo od oryginału i w tym tkwi sekret tego filmu,znając pierwotne dzieło oglądałem film z ciekawością wiedząc że to już było.

Rzeczywiście. Też pokusiłem się o obejrzenie dziś obu wersji. Dzięki ;) .
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post05 maja 2013, 22:11

Facebook rządzi ;) .

Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator

Post05 maja 2013, 23:09

kominekl pisze:Przemyslaw napisał(a):
The Social Network (2010)

Facebook rządzi .

Ciekawy,powiewa prawdziwością,zwykły człowiek o wielu wcieleniach,naturalny i niedoskonały inteligent który zmienia oblicze świata,słowo Facebook jest znane jak Coca-Cola,film przedstawia historie jego powstania.Też polecam :)

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Nie dziwie się że wejście na ten film jest od lat 12,pusty,bez fabuły,prawie nic nie mający wspólnego z poprzednią częścią,po prostu takie kino warto dla samych efektów w 3D obejrzeć i zapomnieć,pierwszą część jest o wiele lepsza.Nie każdy zna jego odpowiednik animowany z Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (jak Transformers Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ) zanim się pojawił w kinie w formie fantastycznego filmu akcji.

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post07 maja 2013, 20:28

LupeR pisze:
kominekl pisze:Przemyslaw napisał(a):
The Social Network (2010)

Facebook rządzi .

Ciekawy,powiewa prawdziwością,zwykły człowiek o wielu wcieleniach,naturalny i niedoskonały inteligent który zmienia oblicze świata,słowo Facebook jest znane jak Coca-Cola,film przedstawia historie jego powstania.Też polecam :)

Nie dziwie się że wejście na ten film jest od lat 12,pusty,bez fabuły,prawie nic nie mający wspólnego z poprzednią częścią,po prostu takie kino warto dla samych efektów w 3D obejrzeć i zapomnieć,pierwszą część jest o wiele lepsza.Nie każdy zna jego odpowiednik animowany z Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (jak Transformers Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ) zanim się pojawił w kinie w formie fantastycznego filmu akcji.

Hmmm. A co powiesz o Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników?

Awatar użytkownika
Schaf

Użytkownik

Post07 maja 2013, 21:20

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post08 maja 2013, 14:05

Głupi film.

Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator

Post08 maja 2013, 16:04

widziałem ten film,ale takie filmy to może 15 lat temu mi się podobały,Kids i Galerianki itp.Teraz to ja już patrze na to z oddali bo takie rzeczy już z własnego doświadczenia i obserwacji na żywo znam.

LupeR pisze:A co powiesz o Niezniszczalni 2?

O dziwo na ten film spojrzałem przez pryzmat lekkiego prostego filmu na którym nie trzeba myśleć,efekty spoko,humor też i gwiazdorska obsada.Taki masaż dla oczu :D

Pierwszy film od wielu lat na którym Ja chłop 30-sto letni,niewzruszony i znieczulony na większością produkcji rozbeczałem się jak dziecko,ale tylko dlatego że z powodów osobistych zidentyfikowałem się z główną bohaterką tego filmu,większość ludzi nie zrozumie tego filmu w taki sposób jak ja i nawet stwierdzi że się nie podobał bo jest nudny i opowiada o sytuacji z którą nigdy nie mieli do czynienia.

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post08 maja 2013, 18:25

LupeR pisze:Pierwszy film od wielu lat na którym Ja chłop 30-sto letni,niewzruszony i znieczulony na większością produkcji rozbeczałem się jak dziecko,ale tylko dlatego że z powodów osobistych zidentyfikowałem się z główną bohaterką tego filmu,większość ludzi nie zrozumie tego filmu w taki sposób jak ja i nawet stwierdzi że się nie podobał bo jest nudny i opowiada o sytuacji z którą nigdy nie mieli do czynienia.

Znakomite. Oglądałem ostatnio ;) . Szczerze mnie zadziwił ;) . A co powiecie o filmie pod tytułem, Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników?

Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator

Post09 maja 2013, 02:56

kominekl pisze:A co powiecie o filmie pod tytułem, Mama?

Oglądając ten film w nocy(właśnie skończyłem) i na słuchawkach dosyć głośno nieźle się wystraszyłem na początku filmu,jak upiorne potworki poruszają się po podłodze.Do połowy filmu te dzieciaki w ogóle były straszne i za nic bym z takimi sam w domu nie został.Ten rodzaj straszenia z zaskoczenia widziałem już w filmie np.Zejście,można czasami ataku serca dostać :D

No tu się całkiem nieźle bawiłem,film sprawia przyjemne wrażenie,chociaż mógł by być lepszy.Wiedźmy latające na miotle,trochę krwisty,humorystyczny.Ale troll o imieniu Edward? hmm,no niech im będzie :)

Awatar użytkownika
Schaf

Użytkownik

Post09 maja 2013, 14:42

Mi się ta mama nie podobała. Może nie jest nudny, ale mało zainteresowania w nim było ode mnie

Mam dla was dobry ale trudny film

Warto zobaczyć, jednak nie polecam osobom które za mocno angażują się w film :)

Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator

Post09 maja 2013, 15:28

Schaf pisze:Mam dla was dobry ale trudny film

Kiedyś oglądałem,nieco brutalny,nie dla każdego,nawet nie pamiętam czy mi się podobał :)

Za to najbardziej brutalny,obrzydliwy,psychicznie chory,poje***y film jaki w życiu widziałem,którego stanowczo odradzam,bo nie wiem jakim trzeba być niemoralnie szalonym człowiekiem aby coś takiego w ogóle nakręcić jest Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.

Awatar użytkownika
Schaf

Użytkownik

Post09 maja 2013, 15:31

• Reklama

Wróć do „Hobby”